Διαβάστε τους νέους μισθούς που θα πάρουν οι αιρετοί σε Περιφέρεια Ηπείρου και Δήμους




Με Εγκύκλιο του, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, καθορίζει τους νέους μισθούς των αιρετών της αυτοδιοίκησης. 
 
Πλέον δεν υφίσταται η σύνδεση των μισθών των αιρετών της αυτοδιοίκησης με αυτούς των Γενικών Γραμματέων των υπουργείων, αλλά συνδέονται με βάση το νέο μισθολόγιο του δημοσίου. 
 
Έτσι λοιπόν, λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέκος Καχριμάνης, θα λαμβάνει μηνιαίο μισθό: 4.275 ευρώ, ενώ οι αντιπεριφερειάρχες Ηπείρου θα λαμβάνουν μηνιαίο μισθό: 3.206 ευρώ. 
 
 
 
Ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, θα λαμβάνει μηνιαίο μισθό: 4.275 ευρώ, αφού αυτό ορίζεται στην υπουργική Εγκύκλιο, για τους δημάρχους των πόλεων που διαθέτουν πληθυσμό άνω των 100.000 κατοίκων (τα Γιάννενα με βάση ην απογραφή του 2011 διαθέτουν 112.486 κατοίκους). 
Αντίστοιχα, οι αντιδήμαρχοι (έμμισθοι) στο δήμο Ιωαννίτών θα λαμβάνουν μηνιαίως: 2.137 ευρώ. 
 
Στους υπόλοιπους τρεις Καλλικράτειους δήμους της Θεσπρωτίας, όπου διαθέτουν πληθυσμό κάτω των 20.000 κατοίκων, ο κάθε δήμαρχος θα λαμβάνει μηνιαίο μισθό: 2.565 ευρώ. 
 
Οι αντιδήμαρχοι (έμμισθοι) θα λαμβάνουν μηνιαίο μισθό: 1.282 ευρώ και οι Πρόεδροι των ΔΗμοτικών Συμβουλίων 540€. 
Διαβάστε τους νέους μισθούς που θα πάρουν οι αιρετοί σε Περιφέρεια Ηπείρου και Δήμους Διαβάστε τους νέους μισθούς που θα πάρουν οι αιρετοί σε Περιφέρεια Ηπείρου και Δήμους Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 01, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.