Συνέντευξη Μάριου Κάτση στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων



Στα σοβαρά θέματα του αγροτικού και του προσφυγικού εστίασε την παρέμβασή του ο Μάριος Κάτσης , βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Θεσπρωτίας ,μιλώντας στην εκπομπή «ό,τι πεις εσύ»(Γιώργος Γκόντζος) στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.
Για το αγροτικό σημείωσε πως «έγινε μια πολύ σημαντική ,σοβαρή κουβέντα , η οποία «μπήκε» στα προβλήματα ,δεν ήταν απλώς παράλληλες τοποθετήσεις.
Δόθηκαν προτάσεις από την κυβέρνηση και τώρα είναι στο χέρι των αγροτών να τις αξιολογήσουν…
Μια από τις βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης είναι ,παρά τις δεδομένες δυσκολίες και τους περιορισμούς να στηρίξουμε τον αγροτικό κόσμο και ιδιαίτερα τους μικρούς και μεσαίους αγρότες»,ενώ αναφέρθηκε αναλυτικά στα μέτρα υποστήριξής τους.

Για το προσφυγικό τόνισε πως «η χώρα μας ανταποκριθεί πλήρως στις υποχρεώσεις της .
Καλούμε πλέον όλες τις υπόλοιπες χώρες τους Ευρωπαίους εταίρους να είναι εναρμονισμένοι με την ομόφωνη συμφωνία που προέκυψε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο…Απέναντι στην περιχαράκωση ,την ξενοφοβία,τον εθνικισμό η Ευρώπη πρέπει να απαντήσει με περισσότερη δημοκρατία με αλληλεγγύη..
 Να γίνει μάχη να σβηστούν οι αιτίες που προκαλούν την προσφυγιά..» 
Τέλος αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν τον νομό Θεσπρωτίας (Λιμάνι ,Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, Τουρισμός ) και στις ενέργειες που έχουν γίνει για την προώθησή τους.
Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη
 
Συνέντευξη Μάριου Κάτση στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων Συνέντευξη Μάριου Κάτση στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.