Ξεκίνησε το πέρασμα των προσφύγων στην Αλβανία Απέλασαν στην Κακαβιά τους Πακιστανούς



Εκατοντάδες Σύριοι πρόσφυγες έφτασαν τα ξημερώματα στα ελληνοαλβανικά σύνορα, από την πλευρά της Κρυσταλοπηγής, με αρκετούς απ' αυτούς να βρίσκονται ήδη στο Αλβανικό έδαφος.

Οι Αλβανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι αυξάνουν τα μέτρα ελέγχου στα σύνορα με την Ελλάδα, για πλήρη έλεγχο των προσφυγικών ροών ενώ συνάμα οργανώνουν τις υποδομές για την υποδοχή και τη φιλοξενία.

Αυτό που γίνεται ολοφάνερο, είναι ότι οι Αλβανοί, προχωρούν σε εξονιχιστικό έλεγχο των προσφύγων καθώς πρόθεσή τους είναι να αποδεχθούν όχι μόνο συγκεκριμένο αριθμό αλλά και συγκεριμένες εθνικότητες.

Έτσι νωρίτερα σήμερα, απέλασαν στην Κακαβιά, ομάδα δώδεκα Πακιστανών μεταναστών.

Οι Πακιστανοί είχαν περάσει τα σύνορα και κινούνταν προς την περιοχή του Αργυροκάστρου με προορισμό το Μαυροβούνιο και στη συνέχεια τη Γερμανία.

Οι Πακστανοί οδηγήθηκαν στην Κακαβιά και απελάθηκαν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κινούνται πεζοί από τα σύνορα προς τα Γιάννινα, όπως άλλωστε έχει συμβεί και στο παρελθόν, επιδιώκοντας να επιστρέψουν και πάλι στην Αθήνα, για να αναζητήσουν άλλο τρόπο διαφυγής.
Ξεκίνησε το πέρασμα των προσφύγων στην Αλβανία Απέλασαν στην Κακαβιά τους Πακιστανούς  Ξεκίνησε το πέρασμα των προσφύγων στην Αλβανία Απέλασαν στην Κακαβιά τους Πακιστανούς Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.