Δεξιές Παραμυθιώτικες ζυμώσεις



Τις "μηχανές" τους έχουν βάλει μπρος, εν όψη των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη των τοπικών οργανώσεων, τα στελέχη και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας και στον Δήμο Σουλίου.

Ήδη διαφαίνονται τρεις υποψηφιότητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, ενδιαφέρον για να είναι υποψήφιοι πρόεδροι της Δημοτικής Τοπική Οργάνωσης Σουλίου-Παραμυθιάς έχουν εκδηλώσει, ο νυν Πρόεδρος κ. Μπολώτσης Ανδρέας, ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Χρήστου Δημήτριος και ο αστυνομικός στο επάγγελμα κ. Ντάγκας Γιώργος .

Κοινό φαινόμενο στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, είναι το ξαφνικό και έντονο ενδιαφέρον και η πληθώρα ενδιαφερομένων για τις διάφορες θέσεις.

Το ίδιο συμβαίνει και στον Δήμο Σουλίου.

Τα τελευταία χρόνια, ο νυν πρόεδρος κ. Μπολώτσης, έψαχνε με ... το μακαρόνι υποψήφιους ενώ στις συνεδριάσεις οι παριστάμενοι χωρούσαν σε μισό ταξί.

Παρ' όλα αυτά ο κ. Μπολώτσης, κατάφερε και κράτησε ενεργή την τοπική οργάνωση, σε δύσκολες πολιτικές και οικονομικές περιόδους, και δίκαια ζητάει για τρίτη φορά την ψήφο των μελών της Νέας Δημοκρατίας.

Ωστόσο ο δρόμος προς τις εκλογές είναι ακόμα μακρύς και η διαδικασία είναι ανοιχτή για όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

Παλαιά και ... νεοφερμένα.
Δεξιές Παραμυθιώτικες ζυμώσεις Δεξιές Παραμυθιώτικες ζυμώσεις Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.