Ηγουμενίτσα: Την Δευτέρα η πρώτη παρουσίαση της πρότασης για Εμπορευματικό Κέντρο Θεσπρωτίας




Ημερίδα με θέμα «Διαμορφώνοντας το ρόλο του Λιμένα Ηγουμενίτσας στη νέα μεταφορική αλυσίδα» διοργανώνει ο Οργανισμός Λιμένος.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις εννέα το πρωί, στο ξενοδοχείο Angelica Pallas, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «EA SEAWAY» το οποίο χρηματοδοτείται από το ευρωπαικό πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας IRA ADRIATIC.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, θα γίνει η πρώτη παρουσίαση της πρότασης της ΟΛΗΓ ΑΕ, της Περιφέρειας Ηπείρου, του ΒΙΟΠΑΘΕ και των Ιταλικών λιμένων της Ανκόνα και Τεργέστης για την χρηματοδότηση κατασκευής του Εμπορευματικού Κέντρου. 
 
Πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία, για την οποία οι φορείς της Θεσπρωτίας έχουν δουλέψει πολλά χρόνια καθώς το εμπορευματικό κέντρο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής ανάπτυξης.
 
Ηγουμενίτσα: Την Δευτέρα η πρώτη παρουσίαση της πρότασης για Εμπορευματικό Κέντρο Θεσπρωτίας  Ηγουμενίτσα: Την Δευτέρα η πρώτη παρουσίαση της πρότασης για Εμπορευματικό Κέντρο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.