11 Βραβεία για τη ΔΩΔΩΝΗ στα φετινά Ermis Awards 2016



11 βραβεία απέσπασε συνολικά η εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ με την υποστήριξη του ομίλου ΜcCann Athens/McCann Worldgroup στη φετινή διοργάνωση Ermis Awards 2016 που υλοποίησε για μία ακόμα χρονιά η Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ) και αποτελεί το μεγαλύτερο θεσμό δημιουργικότητας και επικοινωνίας στην Ελλάδα.

Η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ μαζί με τη ΜcCann Athens/McCann Worldgroup διακρίθηκε στο σύνολο των κατηγοριών της ενότητας Ermis Ad, αποσπώντας συνολικά 11 βραβεία για τις διαφημιστικές καμπάνιες που πραγματοποιήθηκαν αναφορικά με το λανσάρισμα και την επικοινωνία του γιαουρτιού ΔΩΔΩΝΗ.

Πιο συγκεκριμένα, η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ μαζί με την ΜcCann Athens/McCann Worldgroup απέσπασε το Grand Ermis στην κατηγορία “Διαφημιστικές Ταινίες”, 3 Εrmis Gold και 1 Ermis Gold στην ενότητα “Σειρά Έργων”. Επιπροσθέτως, στην κατηγορία “Ραδιοφωνικά μηνύματα” κέρδισε 5 βραβεία - 1 Grand Ermis, 1 Ermis Gold, 2 Εrmis Bronze και 1 Ermis Gold στην ενότητα “Σειρά Έργων”, καθώς και το βραβείο Ermis Gold στην Κατηγορία “Εκστρατείες”.

Με όχημα τη δημιουργικότητα και την καινοτομία, οι φετινές διακρίσεις της ΔΩΔΩΝΗ στα βραβεία Ermis Awards 2016 αποδεικνύουν τη σταθερή δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει προϊόντα που απαντούν πλήρως στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών.

11 Βραβεία για τη ΔΩΔΩΝΗ στα φετινά Ermis Awards 2016 11 Βραβεία για τη ΔΩΔΩΝΗ στα φετινά Ermis Awards 2016 Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.