Του πήρε 1700 € για να του πουλήσει μέσω internet ανύπαρκτη μηχανή



Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 32χρονου ημεδαπού.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 61χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Ρουμανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Αναλυτικότερα, ο 32χρονος, την 29-02-2016, εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο δράστης, σχετικά με πώληση μοτοσικλέτας και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.

Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο 61χρονος κατάφερε να εξαπατήσει τον 32χρονο, πείθοντάς τον να καταθέσει σε τραπεζικό του λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των (1.700) ευρώ για την αγορά μοτοσικλέτας, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοροπωλησία.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Του πήρε 1700 € για να του πουλήσει μέσω internet ανύπαρκτη μηχανή Του πήρε 1700 € για να του πουλήσει μέσω internet ανύπαρκτη μηχανή Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 07, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.