Χωρίς δάσκαλο εδώ και ένα μήνα η Β' τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατών Άμεση λύση από τη Δ.Π.Ε. Θεσπρωτίας ζητάνε οι γονείς


Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατών Θεσπρωτίας η Β' τάξη, έχει μείνει χωρίς μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό, από τέλη Φεβρουαρίου έως και σήμερα.
 
Το πρόβλημα προέκυψε λόγω άδειας εγκυμοσύνης της δασκάλας.
 
Έκτοτε, έως και σήμερα, καθημερινά πηγαίνει και διδάσκειδιαφορετικός δάσκαλος ή δασκάλα, με ότι συνέπεια μπορεί να έχει αυτό στην συνοχή των μικρών μαθητών.
 
Το σχολείο έχει ζητήσει μόνιμο δάσκαλο για αναπλήρωση του κενού μέχρι και το τέλος της φετινής χρονιάς, χωρίς κάτι τέτοιο να έχει γίνει ως σήμερα, παρά τις υποσχέσεις της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας.
 
Οι γονείς των μαθητών, που δικαίως έχουν θορυβηθεί, κάνουν έκκληση προς όλους τους υπευθύνους και όσους από τους τοπικούς άρχοντες έχουν την δύναμη, μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν ώστε να λυθεί το σοβαρό αυτό πρόβλημα.
 
Είναι κρίμα μια ολόκληρη τάξη παιδιών να προαχθεί στη επόμενη χρονιά, έχοντας, εκ των πραγμάτων, πάρα πολλά κενά και ελλείψεις, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη μετέπειτα σχολική τους πορεία.
Χωρίς δάσκαλο εδώ και ένα μήνα η Β' τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατών Άμεση λύση από τη Δ.Π.Ε. Θεσπρωτίας ζητάνε οι γονείς Χωρίς δάσκαλο εδώ και ένα μήνα η Β' τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατών  Άμεση λύση από τη Δ.Π.Ε. Θεσπρωτίας ζητάνε οι γονείς Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 29, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.