Ηγουμενίτσα: Ενας ακόμα προφυλακισμος για τα λαθραια τσιγάρα Τη Δευτέρα η απολογία του δεύτερου

Την προσεχή Δευτέρα θα απολογηθεί τελικά ο δεύτερος λιμενικός, ο οποίος έχει συλληφθεί στα πλαίσια της διερεύνησης της υπόθεσης της διακίνησης λαθραίων τσιγάρων από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, αφού ζήτησε και έλαβε και νέα προθεσμία την Παρασκευή.

Για την ίδια υπόθεση έχουν μέχρι στιγμής οδηγηθεί στις ανακριτικές αρχές άλλα τέσσερα άτομα τα οποία κρίθηκαν προφυλακιστέα:

Ένας αξιωματικός του λιμενικού, ένας τελωνειακός υπάλληλος, ένας ιδιώτης από τη Θεσσαλονίκη και ο ομογενής οδηγός του φορτηγού ψυγείου, ανάμεσα στο φορτίου του οποίου εντοπίστηκαν την περασμένη Πέμπτη περισσότερα από 370.000 πακέτα τσιγάρα με τους διαφυγόντες δασμούς να ξεπερνούν το 1,2 εκ. ευρώ.

Εν τω μεταξύ από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διευκρινίστηκε με δελτίο τύπου ότι η εταιρεία, της οποίας η επωνυμία «Fino fish» φαινόταν σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν μετά τη σύλληψη του οδηγού, δε σχετίζεται με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ηγουμενίτσα: Ενας ακόμα προφυλακισμος για τα λαθραια τσιγάρα Τη Δευτέρα η απολογία του δεύτερου Ηγουμενίτσα: Ενας ακόμα προφυλακισμος για τα λαθραια τσιγάρα Τη Δευτέρα η απολογία του δεύτερου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 04, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.