Νέα εν κρυπτώ (?) πρόσληψη από τη ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας, αυτή τη φορά δικηγόρου Φωτογραφική η προκήρυξη καταγγέλλει ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσπρωτίας


Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας, που συνεδρίασε στις 10 Φεβρουαρίου, αποφασίστηκε η πρόσληψη, με επιλογή, μίας (1) θέσης Δικηγόρου παρ’Αρεϊω Πάγω, με σχέση έμμισθης εντολής για τις ανάγκες της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας.  
Ο Δικηγόρος που θα προσληφθεί θα καταλάβει κενή οργανική θέση της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας. 
Το αντικείμενο της απασχόλησης του θα είναι η νομική υποστήριξη της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας
και ο μισθός 20.000€ το χρόνο.

Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 23 Φεβρουαρίου, οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν στη ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας σε αποκλειστική προθεσμία 30 ημερών από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της προκήρυξης στον ημερήσιο Τοπικό Τύπο, αίτηση υποψηφιότητας .

Φυσικά, όπως συνηθίζει η ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας, η προκήρυξη δεν δημοσιεύθηκε ούτε σε μία τοπική εφημερίδα, από τις τρεις που την υποχρεώνει ο νόμος.

Η δε προκήρυξη "φωνάζει" πως είναι φωτογραφική, με αυτούς που μπορούν να την αποκρυπτογραφήσουν, να κάνουν λόγο για γυναίκα νομικό.

Στην παραπάνω απόφαση αντέδρασε άμμεσα ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσπρωτίας, ο οποίος κάνει λόγο για  παράβαση  του νόμου από το ΔΣ της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας.

Μάλιστα, ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσπρωτίας, προσέφυγε κατά της απόφασης, στο Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτ. Μακεδονίας, ζητώντας την κατά το άρθρο 150  του Κώδικα Δήμων και κοινοτήτων, έλεγχο νομιμότητας της προβαλλόμενης απόφασης, με σκοπό να την ακύρωση της.

Για ακόμα μία φορά, ο πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΥΑΗ κ. Σωτήρης Μήτσης, προβληματίζει με τη συμπεριφορά του, που πολλοί τη χαρακτηρίζουν και έως ύποπτη.

Ακολουθεί ολόκληρη η προσφυγή του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσπρωτίας, ενώ είμαστε στη διάθεση της ΔΕΥΑΗ, να δημοσιοποιήσουμε την άποψή της.










Νέα εν κρυπτώ (?) πρόσληψη από τη ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας, αυτή τη φορά δικηγόρου Φωτογραφική η προκήρυξη καταγγέλλει ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσπρωτίας Νέα εν κρυπτώ (?) πρόσληψη από τη ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας, αυτή τη φορά δικηγόρου  Φωτογραφική η προκήρυξη καταγγέλλει ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.