Με επιτυχία η εκδήλωση - προβολή ταινίας που διοργάνωσε η Κίνηση “ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΣ” στην Αθήνα




Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση -προβολή που συνδιοργάνωσαν η Ομοσπονδία Αδελφοτήτων Καλαμά Ιωαννίνων και η Κίνηση “ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΣ” στην Αθήνα στην αίθουσα της Αδελφότητας Βασιλοπουλιωτών. 
 
Παραβρέθηκαν Ηπειρώτες που ζουν στην Αθήνα και ενδιαφέρονται για το ποτάμι , μέλη και φίλοι της Ομοσπονδίας και της Κίνησης, καθώς και εκπρόσωποι από την Ομοσπονδία Μουργκάνας που θα πραγματοποιήσει κι αυτή εκδήλωση για τον Καλαμά το Μάρτιο.

Παρουσιάστηκε η κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο Καλαμάς και ένα συνοπτικό ιστορικό των δράσεων από το 1988 μέχρι σήμερα και ακολούθησε η προβολή. 
 
Στη συζήτηση που ακολούθησε έγινε αναφορά στη δυνατότητα που έχουν οι ταινίες και σποτ που μπορούμε να φτιάξουμε σχετικά με την ευαισθητοποίηση-ενημέρωση το καλοκαίρι στα χωριά. 
 
Ακόμα δόθηκε η δυνατότητα να μας κάνουν αναλύσεις δειγμάτων και από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας, ενώ έπεσαν και διάφορες ιδέες για δράσεις που θα αφορούν το ποτάμι και την προβολή του προβλήματος της μόλυνσης-ρύπανσης του Καλαμά.
Με επιτυχία η εκδήλωση - προβολή ταινίας που διοργάνωσε η Κίνηση “ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΣ” στην Αθήνα Με επιτυχία η εκδήλωση - προβολή ταινίας που διοργάνωσε η Κίνηση “ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΣ” στην Αθήνα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 07, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.