Οχι από ΝΔ στην κατάργηση των κρατικών δημοσιεύσεων στον περιφερειακό τύπο



Συνάντηση με τους εκπροσώπους των Ενώσεων του Περιφερειακού Τύπου την Τετάρτη 23 Μαρτίου, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας αντιπροσωπεία του Κόμματος, στην οποία συζητήθηκαν οι αλλαγές που προωθεί η Κυβέρνηση στον Περιφερειακό Τύπο.

Από τη Νέα Δημοκρατία μετείχαν: ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων κ. Χρήστος Σταϊκούρας, η Υπεύθυνη του Τομέα Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο Υπεύθυνος του Τομέα Φορολογικής Πολιτικής κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Κωνσταντίνος Τζαβάρας, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Γραφείου Τύπου, υπεύθυνη για τα Περιφερειακά Μέσα, κυρία Κύρα Κάπη και ο Σύμβουλος Προέδρου κ. Μιχάλης Πεγκλής.

Από τις ενώσεις Περιφερειακού Τύπου μετείχαν: ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Επαρχιακών Εφημερίδων κ. Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, ο Γραμματέας της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Επαρχιακών Εφημερίδων κ. Σταύρος Καραμπερόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου κ. Σπύρος Λάτσας, ο Γραμματέας του Συνδέσμου Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων κ. Γιώργος Βακόνδιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Τοπικών ημερήσιων – εβδομαδιαίων Εφημερίδων Αττικής κ. Αντώνης Κατωπόδης και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Τοπικών ημερήσιων – εβδομαδιαίων Εφημερίδων Αττικής κ. Χρήστος Ζαγκλής.

Οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας δεσμεύτηκαν να ζητήσουν την απόσυρση του άρθρου 61 του νομοσχεδίου για τις δημόσιες συμβάσεις που προβλέπει τη σταδιακή μείωση των κρατικών δημοσιεύσεων στον Περιφερειακό Τύπο.

Ανέπτυξαν, επίσης, συγκεκριμένες προτάσεις για την ανάκαμψη του Περιφερειακού Τύπου.
Οχι από ΝΔ στην κατάργηση των κρατικών δημοσιεύσεων στον περιφερειακό τύπο  Οχι από ΝΔ στην κατάργηση των κρατικών δημοσιεύσεων στον περιφερειακό τύπο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 28, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.