Παραδόθηκαν νέα μουσικά όργανα από την ΑΡΩΓΗ στην Φιλαρμονική του Φ.Ο. Παραμυθιάς

 
Παραδόθηκαν το πρωί της Τετάρτης στον Φιλοπρόοδο Όμιλο Παραμυθιάς, τα νέα μουσικά όργανα για την φιλαρμονική, από το νομικό πρόσωπο του δήμου Σουλίου ΑΡΩΓΗ.

Είχε προηγηθεί τον Δεκέμβριο του 2015, το πρώτο μέρος με την αγορά οργάνων από τον ΦΟΠ καθώς και η συντήρηση των υφιστάμενων οργάνων

Υπενθυμίζουμε πως εγγραφές στην φιλαρμονική του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς που ξανασυστάθηκε στα τέλη του 2015, πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Φιλοπροόδου Ομίλου Παραμυθιάς, Κ. Καραμανλή 174. Πληροφορίες στο 2666023483. 
 
Σε σχετικό δελτίο τύπου η δημοτική αρχή αναφέρει:
Tο ΝΠΔΔ ΑΡΩΓΗ του Δήμου Σουλίου παραχώρησε σήμερα στον Φιλοπρόοδο Όμιλο Παραμυθιάς την χρήση μουσικών οργάνων ιδιοκτησίας του προκειμένου να ιδρυθεί, οργανωθεί και λειτουργήσει τμήμα Φιλαρμονικής του ΦΟΠ εκπληρώνοντας με αυτό τον τρόπο κοινούς στόχους και σκοπούς για την προαγωγή, εξάπλωση και αναβάθμιση της μουσικής παιδείας και την ανάδειξη και προστασία του τοπικού πολιτισμού.
Παραδόθηκαν νέα μουσικά όργανα από την ΑΡΩΓΗ στην Φιλαρμονική του Φ.Ο. Παραμυθιάς Παραδόθηκαν νέα μουσικά όργανα από την ΑΡΩΓΗ στην Φιλαρμονική του Φ.Ο. Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.