Εξιχνιάστηκε μία υπόθεση ληστείας και μία διάρρηξη αυτοκινήτου



Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, μία περίπτωση ληστείας και μία διάρρηξη αυτοκινήτου, που έγιναν χθες (06-03-2016) στην πόλη της Άρτας.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου ημεδαπού Ρομά, για τα αδικήματα της ληστείας και της κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης, προέκυψε ότι 22χρονος δράστης, χθες (06-03-2016) το μεσημέρι στην πόλη της Άρτας, διέρρηξε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 31χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, απ’ όπου αφαίρεσε μία γυναικεία τσάντα που περιείχε προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Η πράξη του όμως αυτή, έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ο οποίος τον ακολούθησε και στην προσπάθειά του να ανακτήσει την κλεμμένη τσάντα, ο 22χρονος δράστης του επιτέθηκε τραυματίζοντάς τον στο δεξί του μάτι και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Επίσης, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προανάκρισης, προέκυψε ότι ο ανωτέρω δράστης, πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, διέρρηξε και δεύτερο αυτοκίνητο στην πόλη της Άρτας, απ’ όπου αφαίρεσε επίσης μία γυναικεία τσάντα.

Η προανάκριση και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Εξιχνιάστηκε μία υπόθεση ληστείας και μία διάρρηξη αυτοκινήτου Εξιχνιάστηκε μία υπόθεση ληστείας και μία διάρρηξη αυτοκινήτου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 08, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.