Με τον πρώην βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βεζδρεβάνη συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΟΛΗΓ



Συνάντηση με τον πρώην βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Ηλία Βεζδρεβάνη είχε το πρωί της Τετάρτης, ο πρόεδρος της ΟΛΗΓ Α.Ε. κ. Αντρέας Νταής.

Οι δύο πολύπειροι πολιτικοί άντρες, συνομίλησαν για περίπου δύο ώρες, για τις αναπτυξιακές δυνατότητες του Λιμανιού της Ηγουμενίτσας, τόσο για τη πόλη της Ηγουμενίτσας αλλά και για ολόκληρη την περιοχή της Ηπείρου.

Ο κ. Νταής ενημέρωσε τον κ. Βεζδρεβάνη για τα σχέδια της νέας διοίκησης και το βάρος που δίνεται στην δημιουργία του εμπορευματικού κέντρου Θεσπρωτίας.

Οι δύο άντρες δεν παρέλειψαν να κουβεντιάσουν και για τη γενική πολιτική επικαιρότητα.

Σίγουρα, το άνοιγμα του νέου προέδρου της ΟΛΗΓ προς όλους τους τοπικούς φορείς και παράγοντες, μόνο ως θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ειδικά όταν έχεις την ευκαιρία να αποκομίσεις τις εμπειρίες ενός βουλευτή που τιμήθηκε 6 φορές από τον Θεσπρωτικό λαό, είναι σοφό να την "εκμεταλλευθείς"
Με τον πρώην βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βεζδρεβάνη συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΟΛΗΓ Με τον πρώην βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βεζδρεβάνη συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΟΛΗΓ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.