Ηγουμενίτσα: Και όμως υπάρχουν ακόμα εκπαιδευτικοί!!!

Τι πιο όμορφο να γυρίζεις στο σπίτι σου και να βρίσκεις στο γραμματοκιβώτιο ένα γράμμα από το παιδί σου που πηγαίνει στη Β' δημοτικού με ένα φάκελο ζωγραφισμένο και να σου γράφει πώς περνά στο σχολείο του. 
Την προηγούμενη Δευτέρα, στο πλαίσιο του μαθήματος της γλώσσας "Αλληλογραφώ", μαθητές της Β' τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, επισκέφτηκαν το ταχυδρομείο Ηγουμενίτσας, όπου τους περίμενε ο Διευθυντής του ταχυδρομείου κ. Ρωμανός Αλέξης και εξήγησε στους μαθητές για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πολίτες το ταχυδρομείο. 
 

Στη συνέχεια με τη βοήθεια του προσωπικού και αφού τους χάρισαν από ένα γραμματόσημο τα παιδιά έζησαν όλη τη διαδικασία αποστολής ενός γράμματος. 
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο δάσκαλο των παιδιών, που αποδεικνύει στην πράξη πως ακόμα υπάρχουν εκπαιδευτικοί και όχι απλά δημόσιοι υπάλληλοι που δουλεύουν στα σχολεία.
Ηγουμενίτσα: Και όμως υπάρχουν ακόμα εκπαιδευτικοί!!! Ηγουμενίτσα: Και όμως υπάρχουν ακόμα εκπαιδευτικοί!!! Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 29, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.