Στη Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων του ΠΟΤΑΜΙΟΥ εκλέχθηκε ο Θεσπρωτός Φώτης Ζγούρης




Το 2ο συνέδριο του Ποταμιού, που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, στις 26-27-28 Φεβρουαρίου, εξέλεξε τα νέα όργανα του Κινήματος και επανεξέλεξε ως επικεφαλής τον κ. Σταύρο θοδωράκη.

Τα νέα όργανα είναι το Συμβούλιο Αξιολόγησης κ’ Αξιοποίησης Στελεχών (ΣΑΑΣ) και η Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων (ΜΕΣΥΑ).

Από την Ήπειρο εκλέχτηκαν στην ΣΑΑΣ ο κ. Νικόλαος Τσόγκας και στην ΜΕΣΥΑ οι Μπούγιας Πέτρος (Τοπογράφος), Πάνου Δημήτρης (Ιατρός) από τα Ιωάννινα, Γάλαρης Αποστόλης (Φοιτητής) από την Νεολαία Ποταμιού, Ζγούρης Φώτιος (Ασφαλιστικός Σύμβουλος) από Θεσπρωτία και Ράπτης Δημήτρης (Ελ. Επαγγελματίας) από Άρτα.

Μια εβδομάδα αργότερα, στις 6 Μαρτίου, συνεδρίασε η ΜΕΣΥΑ και εξέλεξε νέο οργανωτικό και κοινοβουλευτικό γραμματέα του Κινήματος.

Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και πολλή δουλειά.

Αναμένονται τοπικές δράσεις και επισκέψεις στελεχών του Ποταμιού για διαβούλευση με την τοπική κοινωνία των μεγάλων ζητημάτων της χώρας μας.
Στη Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων του ΠΟΤΑΜΙΟΥ εκλέχθηκε ο Θεσπρωτός Φώτης Ζγούρης Στη Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων του ΠΟΤΑΜΙΟΥ εκλέχθηκε ο Θεσπρωτός Φώτης Ζγούρης Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.