Δελτίο τύπου του ΟΛΗΓ για τη συνάντηση Νταή - Βεζδρεβάνη



Συνάντηση με τον τέως Βουλευτή Ν. Θεσπρωτίας κ. Ηλία Βεζδρεβάνη, πραγματοποίησε την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Ο.Λ.ΗΓ. κ. Ανδρέας Νταής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος και κατά τη διάρκεια αυτής συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις δράσεις που υλοποιεί την τρέχουσα περίοδο ο Οργανισμός Λιμένος. Η συζήτηση εστιάστηκε στην πορεία των έργων αναβάθμισης και επέκτασης του Λιμένα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νταής ενημέρωσε για την πορεία των έργων της Β΄ Φάσης και τόνισε ότι πλέον το μεγαλύτερο κομμάτι αυτών είναι λειτουργικό, με τα όποια μικρά προβλήματα που προκύπτουν και εντοπίζονται στην πορεία να αντιμετωπίζονται άμεσα. Ο νέος Τερματικού Σταθμός - Τ2 είναι πλήρως λειτουργικός και έχει ήδη δρομολογηθεί η εγκατάσταση των ναυτιλιακών εταιρειών που εξυπηρετούν το check – in των φορτηγών οχημάτων με προορισμό τα λιμάνια της Ανκόνα, της Βενετίας και της Τεργέστης. Σχετικά με έργα υλοποίησης της Γ1 Φάσης του λιμένα, ο κ. Νταής επεσήμανε ότι αναμένεται να δώσει νέες δυνατότητες στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και ότι δρομολογείται η ένταξή της στην επόμενη προγραμματική περίοδο.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο εμπορευματικό κέντρο για το οποίο έγινε εμπεριστατωμένη ενημέρωση για την πρόταση που έχει υποβληθεί στην ΕΕ, καθώς και για την διαδικασία δρομολόγησης της Μαρίνας Ηγουμενίτσας. Επισημάνθηκε επίσης, η αναγκαιότητα διαμόρφωσης ενός νέου πλαισίου σχέσεων Λιμένα και πόλης για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Μετά την ανταλλαγή απόψεων ο κ. Βεζδρεβάνης επεσήμανε ότι στα ζητήματα που αφορούν το Λιμένα και την πόλη της Ηγουμενίτσας θα είναι αρωγός με βάση τις γνώσεις και την εμπειρία του αλλά κυρίως τη θέληση να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις τον τόπο.

Ο κ. Νταής δήλωσε ότι αποτελεί τιμή για τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας η επίσκεψη του κ. Βεζδρεβάνη, ενός ανθρώπου με τεράστια πείρα και γνώση και κυρίως με διάθεσή για υποστήριξη σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον τόπο. Η ανταλλαγή απόψεων και ο γόνιμος διάλογος θα συνεχιστεί, γιατί είναι το στοιχείο εκείνο που βοηθά στην επίτευξη των στόχων που θα επιφέρουν τα μέγιστα.
Δελτίο τύπου του ΟΛΗΓ για τη συνάντηση Νταή - Βεζδρεβάνη Δελτίο τύπου του ΟΛΗΓ για τη συνάντηση Νταή - Βεζδρεβάνη Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.