Τίναξαν στον αέρα αυτοκίνητο διαιτητή



Με ιδιαίτερη προσοχή η Ασφάλεια Ιωαννίνων, ερευνά από τα ξημερώματα της Κυριακής, μία περίεργη υπόθεση, εμπρησμού αυτοκινήτου στην Ανατολή.

Το αυτοκίνητο ανήκει σε διαιτητή- παρατηρητή της Super League, ο οποίος πριν μερικές ημέρες είχε καταγγείλει ότι δέχεται απειλές από παράγοντα ποδοσφαιρικής ομάδας.

Το αυτοκίνητο βρίσκονταν σταθμευμένο στην Ανατολή. Μία δυνατή έκρηξη, στις πέντε περίπου το πρωί, τους έκανε όλους να ξυπνήσουν.

Οι ιδιοκτήτες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά ενώ στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική και η Αστυνομία.

Οι ζημιές που σημειώθηκαν εντοπίζονται κυρίως στο μπροστινό τμήμα του οχήματος, ενώ στη συνέχεια από την έρευνα που έγινε εντοπίστηκαν δύο γκαζάκια, τα οποία παραπέμπουν σε εμπρηστική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ανέφερε στις ανακριτικές αρχές ότι το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές από παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στα μέσα Φεβρουαρίου, η κατάσταση έγινε πιο άγρια για τον Γιαννιώτη παρατηρητή, ειδικά μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Από τότε είχε καταγγείλει απειλές που δέχθηκε από τον πρόεδρο της δεύτερης ομάδας. Απειλές που έχουν γραφεί και στο φύλλο αγώνα. Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρονται σε αυτό, μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Μελισσανίδης του είχε αναφέρει «Θα σε τινάξω στον αέρα, ξέρω που μένεις και τι κάνεις, είσαι μέλος της συμμορίας».
Τίναξαν στον αέρα αυτοκίνητο διαιτητή Τίναξαν στον αέρα αυτοκίνητο διαιτητή Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 07, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.