Ηγουμενίτσα: Μέσα στα σκουπίδια και τη βρωμιά και χωρίς άδεια η κεντρική παιδική χαρά



Λένε πως η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά.

Και εάν ισχύει αυτό, τότε οι υπεύθυνοι της Δημοτικής Αρχής Ηγουμενίτσας, μόνο ως άρχοντες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Οι εικόνες που μας έστειλε αγανακτισμένος γονέας, που προσπάθησε να διασκεδάσει με τα παιδιά του, στην κεντρική παιδική χαρά Ηγουμενίτσας, μιλάνε από μόνες τους.

Η παιδική χαρά και τα παιχνίδια της είναι παρατημένα, ελλοχεύοντας κινδύνους για τη σωματική ασφάλεια των μικρών παιδιών.

Τα δε σκουπίδια είναι διάσπαρτα σε όλη την έκταση της παιδικής χαράς.

Δεν φτάνει που η παιδική χαρά Ηγουμενίτσας δεν έχει άδεια και θα έπρεπε να είναι σφραγισμένη, η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής Λώλου, προκαλεί και τον πιο καλοπροαίρετο.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Ηλίας Λώλης, αντί να κάνει τη δουλειά του, για την οποία τον πληρώνει ο δημότης της Ηγουμενίτσας, ασχολείται με τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματός του.

Και το άκρον άωτον της υποκρισίας είναι πως ο κ. αντιδήμαρχος είναι υποψήφιος για τομεάρχης Πολιτισμού της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας.

Τόσο πολιτισμό δεν θα τον αντέξουμε Ηλία.
Ηγουμενίτσα: Μέσα στα σκουπίδια και τη βρωμιά και χωρίς άδεια η κεντρική παιδική χαρά Ηγουμενίτσα: Μέσα στα σκουπίδια και τη βρωμιά και χωρίς άδεια η κεντρική παιδική χαρά Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 24, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.