Διαγωνισμός για τη μίσθωση του σχολικού κυλικείου στο 2ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας



Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάθεση δικαιώματος λειτουργίας και εκμετάλλευσης (μίσθωση) του κυλικείου του 2ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας.

Η διαδικασία ανάδειξης του πλειοδότη θα πραγματοποιηθεί στο Γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας, που βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηγουμενίτσας (Σουλίου 3 – Ηγουμενίτσα), στις 11/05/2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:30 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες, για την παραλαβή της διακήρυξης του διαγωνισμού καθώς και για την κατάθεση των αιτήσεων και των δικαιολογητικών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Διαγωνισμός για τη μίσθωση του σχολικού κυλικείου στο 2ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας Διαγωνισμός για τη μίσθωση του σχολικού κυλικείου στο 2ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 14, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.