Συνελήφθη πριν λίγο, ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Αναστασίου, μετά από μήνυση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ)




Με χειροπέδες στα χέρια ανέβηκε για ακόμη μια φορά τα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου Ηγουμενίτσας, ο δημοσιογράφος και εκδότης Βαγγέλης Αναστασίου, μετά από μήνυση που υπέβαλλε εναντίον του ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Γιάννης Λώλος και ο Αντιδήμαρχος Σωτηράκης Μήτσης, με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης και τη σπορά ψευδών ειδήσεων.

Ο δημοσιογράφος συνελήφθη πριν λίγο σε γνωστό καφέ στον πεζόδρομο της Ηγουμενίτσας, όπου βρισκόταν με τη σύζυγο και τον γιο του.

Η κόντρα της Δημοτικής Αρχής με τον κ. Αναστασίου ξεκίνησε πέρυσι, μετά από αλλεπάλληλα δημοσιεύματα του δημοσιογράφου, που αφορούσαν την ποιότητα του νερού της πόλης, αλλά συνεχίστηκε με αρκετά ακόμη δημοσιεύματα κυρίως για τη διαφάνεια στο Δήμο Ηγουμενίτσας.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι όμως, φαίνεται πως ήταν το προχθεσινό δημοσίευμα του δημοσιογράφου, που έφερε τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη να έχει “υιοθετήσει” το Δήμο Ηγουμενίτσας, λόγω ανεπάρκειας της νυν Δημοτικής Αρχής.

Αυτή τη στιγμή ο κ. Αναστασίου απολογείται στην Εισαγγελέα Θεσπρωτίας, έχοντας απρόσμενο υποστηρικτή του, τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Ηγουμενίτσας κ. Ηλία Λώλη.
Η απολογία του αναμένεται να κρατήσει μέχρι αργά το βράδυ, δεδομένου ότι για να αποδείξει την αθωότητά του ο κ. Αναστασίου με στοιχεία και ντοκουμέντα, ζήτησε τόσο από το Δημαρχείο Ηγουμενίτσας όσο και από το πρώην Δημαρχείο Μαργαριτίου όλες τις απευθείας αναθέσεις που έχει υπογράψει στη δημαρχιακή του καριέρα ο κ. Λώλος.

Και για να καταστεί δυνατή η μεταφορά των εγγράφων, λόγω του όγκου, δόθηκε εντολή (με απευθείας ανάθεση φυσικά) σε εξειδικευμένη μεταφορική εταιρεία να αναλάβει τη μεταφορά τους, στο γραφείο της εισαγγελίας. 


Υ.Γ. Επειδή δεν πρόκειται να μας τρελάνετε μόνο εσείς, σας ευχόμαστε καλό μήνα.
Και ειδικά στο Δήμαρχο μας που είναι άρρωστος αυτές τις μέρες και νοσηλεύεται, του ευχόμαστε μέσα από τη καρδιά μας, περαστικά και ταχεία ανάρρωση!
Συνελήφθη πριν λίγο, ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Αναστασίου, μετά από μήνυση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ) Συνελήφθη πριν λίγο, ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Αναστασίου, μετά από μήνυση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 01, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.