Απάντηση της Παναγιώτας Σούρλα σε δημοσίευμά μας




Απάντηση, μέσω σχολίου στο facebook,  έδωσε η αναπληρώτρια πρόεδρος της ΝΕΦΕ ΝΔ Θεσπρωτίας κα Παναγιώτα Σούρλα, σε προηγούμενη ανάρτησή μας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Την παραθέτουμε αυτούσια, με την επισήμανση πως η αλήθεια δεν ποινικοποιείται, ούτε ο υγιής τύπος εκφοβίζεται.

"Επειδή το συγκεκριμένο δημοσίευμα σκοπό έχει να πλήξει την τιμή και την υπόληψη μου και όχι να δώσει χώρο στην αλήθεια (όπως οφείλει) σας παραθέτω τα κάτωθι πραγματικά περιστατικά, επιφυλασσόμενη παράλληλα παντός νομίμου δικαιώματός μου:
1. η υποψηφιότητες τόσο του κυρίου Πορφύρη όσο και του κυρίου Λάμπρου, παρελήφθησαν από εμένα (ως αναπλ. Πρόεδρο της ΝΕΦΕ) όσο και από το μέλος κύριο Παναγιώτη Σακαρέλη, και ελέχθησαν (από τους παραπάνω) για τη νομιμότητά τους ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ με βάση τους ΠΡΟΣΦΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕΛΩΝ που υπάρχουν στη ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Ο ΑΚΡΙΒΗΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ. Παρόλο που ζητήθηκαν επίμονα παλαιότεροι εκλογικοί κατάλογοι από την ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας μας απαντήθηκε οτι δεν υπάρχουν ;;!!
Επιπλέον, η υποψηφιότητα του κυρίου Πορφύρη ελέγχθηκε για την νομιμότητα της και από το τότε μέλος της ΝΕΦΕ κυρία Αντιγόνη Φίλη.
2. Η ένσταση του κυρίου Λάμπρου περιοριζόταν μόνο στην καταγγελία του γεγονότος (Οτι δηλαδή ο κύριος Πορφύρης δεν είναι μέλος για χρονικό διάστημα 6 μηνών) ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΔΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ.
3. Η ΝΕΦΕ Θεσπρωτίας, στον πολύ περιορισμένο χρόνο που είχε εκ της εγκυκλίου για να αποφασίσει επί της ενστάσεως (1 ώρα), αποτελούμενη από την υπογράφουσα, τον κύριο Σακαρέλη και τον κύριο Κιτσάτη, παρά τις άκαρπες επίμονες προσπάθειες με τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, προκειμένου να διαπιστώσει μετά βεβαιότητας, τον χρόνο της αρχικής εγγραφής του κυρίου Πορφύρη, ο οποίος κληθείς από την Επιτροπή να απαντήσει διατείνονταν αλλά και μέχρι σήμερα υποστηρίζει, οτι ήταν εγγεγραμμένος στο κόμμα επί πολλά έτη,
αποφάσισε τα κάτωθι :
"Η ΝΕΦΕ Θεσπρωτίας, με ψήφους 2 από τους τρεις παρόντες απορρίπτει την ένσταση ως αναπόδεικτη και ανυποστήρικτη καθότι δεν προσκομίζεται από τον ενιστάμενο κανένα επίσημο στοιχείο του κόμματος (π.χ. κάποια σχετική βεβαίωση από την γραμματεία του Οργανωτικού) απο την οποία να προκύπτει ο αρχικός χρόνος εγγραφής του κυρίου Πορφύρη. Ο κύριος Παναγιώτης Σακαρέλης διατύπωσε την άποψη η ένσταση να παραπεμφθεί στην ΚΕΦΕ, αφού παρά τις επίμονες προσπάθειες δεν κατέστη δυνατό να διακριβωθεί η αρχική εγγραφή του κυρίου Πορφύρη"
΄Ητοι, ο κύριος Σακαρέλης, ΔΕΝ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ, αλλά ζήτησε την παραπομπή στην ΚΕΦΕ, κάτι το οποίο όμως ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ !!! Η ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΝΕΦΕ) είναι υποχρεωμένη βάσει της εγκυκλίου να ΛΆΒΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ θετική ή αρνητική.
Παράλληλα, με την γνωστοποίηση της απόφασης μας αυτής στον ενιστάμενο κύριο Λαμπρου, του συστήθηκε οτι έχει δικαίωμα να προσφύγει σε δεύτερο βαθμό στην ΚΕΦΕ, έχουσα ενδεχομένως περισσότερα στοιχεία από τη ΝΕΦΕ, προκειμένου να αποφασίσει περαιτέρω, όπως και έπραξε."
Παναγιώτα Σούρλα
Απάντηση της Παναγιώτας Σούρλα σε δημοσίευμά μας Απάντηση της Παναγιώτας Σούρλα σε δημοσίευμά μας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 22, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.