Με επιτυχία η εκδήλωση για τα 71 χρόνια από τον τερματισμό του Β' Παγκόσμιο Πολέμου (+ΒΙΝΤΕΟ)



Μια πανέμορφη εκδήλωση για τα 71 χρόνια από τον τερματισμό του Β' Παγκόσμιο Πολέμου συνδιοργάνωσαν η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, ο Δήμος Ηγουμενίτσας, η Δημοτική Κοινότητα Γραικοχωρίου, ο ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΑΙΚΟΧΩΡΙΟΥ και το Δημοτικό Σχολείο Γραικοχωρίου όπου μαθητές της ΣΤ 2 τάξης παρουσίασαν εργασία με θέμα : " Η λεηλασία των έργων Τέχνης εν καιρώ Πολέμου " στον προαύλιο χώρο του σχολείου. 
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κ.Θωμάς Πιτούλης και ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος . 
Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Ελένη Βρύση . 
Στην συνέχεια τα παιδικα χορευτικά τμήματα του συλλόγου χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και "ξεσήκωσαν " τον κόσμο που παρακολούθησε την εκδήλωση! 
 
Τέτοιες εκδηλώσεις "ακονίζουν " τη μνήμη και μας θυμίζουν τον ηρωισμό με τον οποίο πολέμησαν οι πρόγονοί μας ( αναφέρθηκαν ονόματα πεσόντων του χωριού κατά τη διάρκεια του πολέμου ) για να ζούμε εμείς ελεύθεροι σήμερα. Μπράβο σε όλους.
 
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΛΠΑΝΗΣ
Με επιτυχία η εκδήλωση για τα 71 χρόνια από τον τερματισμό του Β' Παγκόσμιο Πολέμου (+ΒΙΝΤΕΟ) Με επιτυχία η εκδήλωση για τα 71 χρόνια από τον τερματισμό του Β' Παγκόσμιο Πολέμου (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 09, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.