Κλειστές όλες οι δημόσιες τουαλέτες στην πόλη της Ηγουμενίτσας



Στην πόλη της Ηγουμενίτσας υπάρχουν 4 δημόσιες τουαλέτες, που θα έπρεπε να εξυπηρετούν, τόσο τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες της πόλης.

Οι 3 από αυτές βρίσκονται στην παραλιακή χερσαία ζώνη (στα γηπεδάκι τένις, στο Πάνθεον και απέναντι από το κτήριο της Π.Ε. Θεσπρωτίας) και η 1 στη κεντρική πλατεία δημαρχείου.

Όμως και οι 4 παραμένουν κλειστές εδώ και χρόνια.


Καθημερινά σχεδόν μας ενοχλούν κάτοικοι, ειδικά όσοι κάθε ημέρα κάνουν τη βόλτα τους στον ποδηλατόδρομο της Ηγουμενίτσας, οι οποίοι δεν κατάφεραν να πείσουν τους υπεύθυνους του Δήμου Ηγουμενίτσας για την αναγκαιότητα λειτουργίας των τουαλετών.

Ανάμεσά τους αρκετοί ηλικιωμένοι αλλά και έγκυες γυναίκες.


Πολλά είναι και τα παράπονα κατοίκων στο κέντρο της πόλης, οι οποίοι βλέπουν συχνά τουρίστες και επισκέπτες να ουρούν στα στενά και στα παρκάκια της πόλης.

Πιστεύουμε πως ο Δήμος Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος, μπορούν να λειτουργήσουν και να συντηρήσουν μερικές από αυτές, εάν όχι όλες.

Σε περίπτωση που δηλώσουν αδυναμία ή έλλειψη αρμοδιοτήτων, υπάρχει πάντα η λύση της παραχώρησης σε ιδιώτη, όπως συμβαίνει σε πολλές άλλες πόλεις.


Έτσι, και ο Δήμος δεν θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα λειτουργίας και συντήρησης αλλά και μερικοί συμπολίτες μας θα εξασφαλίσουν ένα κάποιο εισόδημα.

Κυρίως όμως, η πόλη, θα δείξει ένα σύγχρονο και κοινωνικό πρόσωπο, όπου σέβεται τόσο τους κατοίκους, όσο και τους επισκέπτες της.
Κλειστές όλες οι δημόσιες τουαλέτες στην πόλη της Ηγουμενίτσας Κλειστές όλες οι δημόσιες τουαλέτες στην πόλη της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.