Η Google «ταξιδεύει» στην Ηγουμενίτσα



Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism Online και με την υποστήριξη του Δήμου Ηγουμενίτσας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου, από τις 19:00 έως τις 21:00, στο Πνευματικό Κέντρο Ηγουμενίτσας «Πάνθεον» δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο, ώστε να γνωρίσουν οι επαγγελματίες του τουρισμού τα οφέλη του διαδικτύου και να εκπαιδευτούν στη χρήση των διαδικτυακών εργαλείων.

Πρόκειται για πρωτοβουλία της Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και τον ΣΕΤΕ (Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων). Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε το 2014 & 2015 σε 8 προορισμούς και πλέον εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των επαγγελματιών τουρισμού σε όλη την Ελλάδα και η υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών ψηφιακού μάρκετινγκ.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, επισκεφτείτε την ακόλουθη ιστοσελίδα:
https://events.withgoogle.com/grow-greek-tourism-online-epirus/registrations/new/

Για επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφτείτε την ακόλουθη ιστοσελίδα: https://greektourism.withgoogle.com/f2f
Η Google «ταξιδεύει» στην Ηγουμενίτσα Η Google «ταξιδεύει» στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 11, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.