Έβγαλε βόλτα στη θάλασσα τον Λουίτζι που φιλοξενείται εδώ και 3 χρόνια στο καταφύγιο της Ηγουμενίτσας



Ένας υπέροχος κόσμος ξεδιπλώθηκε μπροστά στα μάτια του Λουίτζι όταν βρέθηκε έστω και για λίγες στιγμές δίπλα στη θάλασσα κάνοντας βόλτες ζωτικής σημασίας για εκείνον που τον εκτόνωσαν σωματικά και ψυχικά.
Τα τελευταία τρία χρόνια ο Λουίτζι φιλοξενείται στο καταφύγιο της Ηγουμενίτσας όπου τον φροντίζουν καθημερινά οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Θεσπρωτίας. Τον είχαν βρει αποστεωμένο από την πείνα, να αργοπεθαίνει μόνος και αβοήθητος, σ’ ένα βουνό όπου κάποιοι εγκληματίες τον είχαν εγκαταλείψει.


Από τότε ο Λουίτζι ζει στο καταφύγιο με την ελπίδα ότι σύντομα θα βρει το δικό του άνθρωπο που θα τον αγαπήσει όσο τον αγαπούν οι δίποδοι φίλοι του που τον φροντίζουν από την πρώτη μέρα της διάσωσής του. 


Την περασμένη Κυριακή 12 Ιουνίου η Ρούλα Μπρέστα, μέλος του Φιλοζωικού Σωματείου Θεσπρωτίας, επεφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη στο Λουίτζι. Τον πήρε μαζί της στη θάλασσα και ο Λουίτζι ευχαριστήθηκε με το παραπάνω το παιχνίδι στην άμμο. Έβρεξε τα ποδαράκια του, έτρεξε δίπλαστην ακτή, ικανοποίησε την πνευματική του ανάγκη να μυρίσει, εξερεύνησε, είδε νέες εικόνες.


«Ήθελα να του κάνω λίγο πιο ευχάριστη τη ζωή του. Γι’ αυτό τον πήρα μαζί μου στη θάλασσα και φυσικά θα τον ξαναπάρω. Ο Λουίτζι μόνο μιλιά δεν έχει» ανέφερε η Ρούλα Μπρέστα μιλώντας στις «Ιστορίες Αδέσποτων».  


Ο Λουίτζι, ράτσας Σεγκούτσι, είναι 4 ετών. Είναι ένας καλοκάγαθος σκυλάκος, έξυπνος, αγαπησιάρης, υπάκουος και με εξαιρετικό χαρακτήρα. Αν είσαι εσύ ο δικός του άνθρωπος που περιμένει να βρει εδώ και τρία χρόνια μη διστάσεις να καλέσεις στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6974110090. Είναι υγιέστατος, στειρωμένος, εμβολιασμένος και θα δοθεί τσιπαρισμένος και με συμβόλαιο υιοθεσίας.




Έβγαλε βόλτα στη θάλασσα τον Λουίτζι που φιλοξενείται εδώ και 3 χρόνια στο καταφύγιο της Ηγουμενίτσας Έβγαλε βόλτα στη θάλασσα τον Λουίτζι που φιλοξενείται εδώ και 3 χρόνια στο καταφύγιο της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.