Διαγωνισμός για την κατασκευή υπόστεγου στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας



Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας, έπειτα από την υπ’ αρίθ. 64/17-05-2016 απόφασή της, προκηρύσσει κλειστό μειοδοτικό διαγωνισμό για την κατασκευή υπόστεγου στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας.

Το έργο αφορά την κατασκευή υπόστεγου στην πίσω αυλή του σχολείου συνολικής επιφάνειας περίπου 100-110 m2 με κάλυψη της υπάρχουσας ξύλινης πέργολας με πάνελ πάχους 40mm σε όψη κόκκινων κεραμιδιών. Το πάνελ από την πίσω πλευρά θα πατάει πάνω στο μονομπλόκ για καλύτερη στεγανοποίηση της πέργολας και θα προεξέχει μπροστά 0,50 m. Στο σημείο της ένωσης των δύο πλευρών της πέργολας θα τοποθετηθεί λαμαρίνα γαλβανιζέ για την συγκέντρωση των όμβριων, η οποία θα καταλήγει στο λούκι.

Για την στήριξη των πάνελ και για να δοθεί κλίση για τα όμβρια ύδατα θα χρησιμοποιηθούν κοιλοδοκοί γαλβανιζέ (κι όχι βαμμένοι μαύροι). Στην υπάρχουσα ξυλεία θα γίνουν εργασίες συντήρησης (ξύσιμο-βάψιμο).

Τα πάνελ στην κατάληξή τους (μπροστά) θα έχουν λούκι αλουμινίου. Οι υδρορροές θα καταλήγουν στην πίσω πλευρά της πέργολας. Οι ανοιχτές πλευρές των πάνελ, (εμπρός και πίσω, όπου φαίνεται ο αφρός της πολυουρεθάνης) θα καλυφθούν με τσιμεντόχρωμα και τα πλαϊνά με λαμαρίνα χρωματισμένη.

Για τις ακριβείς διαστάσεις της κατασκευής οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επισκεφθούν το σχολείο έπειτα από συνεννόηση με τον διευθυντή, κ. Γόγολο Ευάγγελο στο τηλέφωνο 2665028971.

Οι προσφορές θα κατατίθενται στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Σουλίου 3, Δημαρχείο Ηγουμενίτσας) σε κλειστό φάκελο, από την Τρίτη 14-06-2016 έως και την Πέμπτη 23-06-2016.
Διαγωνισμός για την κατασκευή υπόστεγου στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας  Διαγωνισμός για την κατασκευή υπόστεγου στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 14, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.