Προσποιήθηκαν τον λογιστή του γιου της και έκλεψαν από 78χρονη 3.800 ευρώ



Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, απάτη σε βάρος 78χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε την 09-05-2016 το πρωί, στην πόλη των Ιωαννίνων.

Σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος ενός 47χρονου ημεδαπού, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται για το ίδιο αδίκημα και δύο γυναίκες συνεργοί του, μία 36χρονη υπήκοος Ρουμανίας και μία γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν μέχρι στιγμής ταυτοποιηθεί.

Αναλυτικότερα, ο δράστης, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχαν μισθώσει οι δύο γυναίκες συνεργοί του από εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων, το πρωί της 09-05-2016 προσέγγισε στην πόλη των Ιωαννίνων 78χρονη ημεδαπή που κινούνταν πεζή και προσποιούμενος τον λογιστή του γιου της, κατάφερε να την εξαπατήσει και να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των (3.800) ευρώ, προκειμένου να πληρώσει παράβολο στην εφορία, ώστε να λάβει ο γιος της επιστραφεί χρημάτων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Προσποιήθηκαν τον λογιστή του γιου της και έκλεψαν από 78χρονη 3.800 ευρώ Προσποιήθηκαν τον λογιστή του γιου της και έκλεψαν από 78χρονη 3.800 ευρώ Reviewed by ebagelos on Δευτέρα, Ιουνίου 20, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.