Στο δελτίο ειδήσεων του Star το νέο βίντεο της δημοτικής αρχής Σουλίου (+ΒΙΝΤΕΟ)




Με το τίτλο «Σαρώνει στο διαδίκτυο το βίντεο με τις ομορφιές του δήμου Σουλίου», αναφέρθηκε το χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Star, στην paramythia-online.gr και στο νέο βίντεο της δημοτικής αρχής του δήμου Σουλίου που προβάλει το τουριστικό προϊόν της περιοχής.

Τα 4 συνολικά βίντεο του δήμου που έχουν γίνει ήδη viral και φέρουν την υπογραφή του Γιώργου Μαλαμίδη, ο οποίος δήλωσε με ανάρτησή του στο Facebook: "Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου για την προβολή του βίντεο για το Δήμο Σουλίου στο Star Channel. Οι κόποι 8 ολόκληρων μηνών επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο! Στόχος μου αποτελεί η καλύτερη δυνατή προβολή της Θεσπρωτίας! Η μέρα που η Θεσπρωτία θα λάβει την αναγνώριση που της αντιστοιχεί σίγουρα δεν θα αργήσει! Ευχαριστώ πολύ τον Δήμο Σουλίου που συνέβαλε με τον καλύτερο τρόπο στο εγχείρημα αυτό! Σας θεωρώ όλους συνοδοιπόρους σε αυτό το όραμα!"
Στο νέο βιντεο χρησιμοποιήθηκαν 10.000 φωτογραφίες για τα timelapse και 600 διαφορετικά clips.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το απόσπασμα από το χθεσινό δελτίο ειδήσεων του star
 
Στο δελτίο ειδήσεων του Star το νέο βίντεο της δημοτικής αρχής Σουλίου (+ΒΙΝΤΕΟ) Στο δελτίο ειδήσεων του Star το νέο βίντεο της δημοτικής αρχής Σουλίου (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 01, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.