Συνελήφθη 47χρονος για διακίνηση κοκαΐνης



Συνελήφθησαν, χθες (28-07-2016) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 47 και 39 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών καθώς και παραβάσεων της Νομοθεσίας περί Όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο έρευνας αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας, σχετικά με κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην πόλη των Ιωαννίνων, εντοπίσθηκε απογευματινές ώρες χθες στο κέντρο της πόλης, ο 47χρονος να προμηθεύει 39χρονο ημεδαπό, με μία συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους (0,7) γραμμαρίων, έναντι χρηματικού ποσού.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια του 47χρονου δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • μία συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους (2,3) γραμμαρίων,
  • τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (6,7) γραμμαρίων,
  • μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • νάιλον σακουλάκια που χρησιμοποιούσε για να διαμοιράζει τα ναρκωτικά,
  • το χρηματικό ποσό των (870) ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και
  • δύο κινητά τηλέφωνα, ως μέσα διευκόλυνσης για την πραγματοποίηση των συναλλαγών ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης, σε έρευνα που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 39χρονου δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας ηλεκτρονικός εκκενωτής (tazer) και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Συνελήφθη 47χρονος για διακίνηση κοκαΐνης Συνελήφθη 47χρονος για διακίνηση κοκαΐνης Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 29, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.