Τοποθετήθηκε και δεύτερη εγκατάσταση πρόσβασης ΑμεΑ στη θάλασσα


Ολοκληρώθηκε σήμερα από τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου και σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Αμμουδιάς Δήμου Πάργας, η τοποθέτηση της δεύτερης αυτόνομης διάταξης για πρόσβαση των ατόμων με κινητικά προβλήματα στη θάλασσα. Στο χώρο υπάρχει διαθέσιμο πάρκινγκ αυτοκινήτων, ενώ η διάταξη τέθηκε ήδη στη διάθεση των λουομένων ΑμεΑ.
 

Σημειώνεται ότι έχει προηγηθεί, την περασμένη Τετάρτη, τοποθέτηση αντίστοιχης κατασκευής στην παραλία Δρεπάνου του Δήμου Ηγουμενίτσας, με το συνολικό προϋπολογισμό του έργου να ανέρχεται σε 73.800 ευρώ. Οι συγκεκριμένες παραλίες, για την τοποθέτηση των μηχανισμών, υποδείχτηκαν από εκπροσώπους αναπήρων.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.