Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή




Συνελήφθησαν, χθες (25.07.2016), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας και του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δυο ημεδαποί, ηλικίας 23 και 24 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και παράνομης οπλοκατοχής.

Ειδικότερα, η σύλληψη του 23χρονου πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο 14ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, κατά τη διάρκεια ελέγχου αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, όπου βρέθηκαν στην κατοχή του και στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του και κατασχέθηκαν, τα παρακάτω:

· μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (104.4) γραμμαρίων

· ένα μαχαίρι,

· ένας ξύλινος λοστός,

· πέντε χρυσά κοσμήματα, η προέλευση των οποίων διερευνάται,

· δύο κινητά τηλέφωνα,

· το χρηματικό ποσό των (635) ευρώ.

Από την εξέλιξη της υπόθεσης και την αξιολόγηση των στοιχείων της έρευνας, προέκυψε ότι ο 23χρονος προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά από τον 24χρονο κατηγορούμενο, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή της Λευκάδας

Άμεσα, εντοπίστηκε και ο 24χρονος στην περιοχή της Άρτας και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας. 
 
 

Ακολούθησαν έρευνες στις κατοικίες που διέμεναν οι εμπλεκόμενοι με τη συνδρομή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοικία του 23χρονου στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, το χρηματικό ποσό των (3.090) ευρώ, ως προερχόμενο από πώληση ναρκωτικών, ένα αεροβόλο όπλο με γεμιστήρα και ιδιόχειρες σημειώσεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 26, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.