Μια ακόμα μεγάλη χασισοφυτεία στα Ελληνοαλβανικα σύνορα



Εντοπίστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας και του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε δύσβατη και δασώδη περιοχή στην Αγία Μαρίνα Ιωαννίνων, αποτελούμενη από (359) δενδρύλλια κάνναβης.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν εχτές (10.07.2016) το πρωί, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 25 και 42 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε - κακουργηματικού χαρακτήρα - δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, η οποία αποτελούνταν από -359- δενδρύλλια, ύψους από (17) έως (75) εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τη φυτεία καλλιεργούσαν οι δύο δράστες, οι οποίοι είχαν εφοδιαστεί με τα απαραίτητα για την περιποίηση των φυτών κάνναβης (λάστιχα ποτίσματος κτλ.) ενώ στο χώρο της φυτείας είχαν κατασκευάσει και αυτοσχέδιο κατάλυμα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Μια ακόμα μεγάλη χασισοφυτεία στα Ελληνοαλβανικα σύνορα Μια ακόμα μεγάλη χασισοφυτεία στα Ελληνοαλβανικα σύνορα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.