Μια εβδομάδα χωρίς νερό κάτοικοι και παραθεριστές στην παραλία Ζέρη στα Σύβοτα


Αγανακτισμένοι και έξαλλοι οι επαγγελματίες, διαμαρτύρονται προς τη ΔΕΥΑΗ

Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκονται οι επαγγελματίες στον τουριστικό κλάδο στην παραλία Ζέρη στα Σύβοτα, καθώς εδώ και μία εβδομάδα δεν έχουν νερό! 
 
Όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν, το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί από ένα βουλωμένο αγωγό της ΔΕΥΑΗ, η οποία καθημερινά διαβεβαιώνει τους κατοίκους και τους επαγγελματίες ότι το πρόβλημα θα λυθεί, χωρίς μέχρι σήμερα αυτό να έχει συμβεί. 
 
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα είναι να έχουν υποστεί μεγάλη οικονομική ζημιά, αφού οι επιχειρήσεις τους στην καρδιά της τουριστικής σεζόν δεν έχουν νερό! 
 
Στις επιχειρήσεις που βρίσκονται στα ψηλότερα σημεία στο Ζέρη από τις βρύσες δε βγαίνει ούτε σταγόνα, ενώ στα πιο χαμηλά (σε αυτά που βρίσκονται στην παραλία) η πίεση του νερού είναι πολύ χαμηλή και δημιουργεί πολλά προβλήματα στη λειτουργία των επιχειρήσεων τους.
Μια εβδομάδα χωρίς νερό κάτοικοι και παραθεριστές στην παραλία Ζέρη στα Σύβοτα Μια εβδομάδα χωρίς νερό κάτοικοι και παραθεριστές στην παραλία Ζέρη στα Σύβοτα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 15, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.