IFLY: Η εταιρία του Παραμυθιώτη Γεώργιου Βέρμπη που πρωτοπορεί στις VIP αερομεταφορές


 
 
Η IFLY, εταιρία με διευθύνοντα σύμβουλο τον Θεσπρωτό (από το Πόποβο Παραμυθιάς) Γεώργιο Βέρμπη, έναν πολύ σοβαρό και αξιόπιστο επιχειρηματία, εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών αερομεταφοράς VIP προσώπων, διακομιδής ασθενών με ελικόπτερα και αεροπλάνα και παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για ένα μεγάλο εύρος πτητικών αναγκών, όπως ενοικίαση αεροσκαφών και ελικοπτέρων, εναέριες ξεναγήσεις, εκτέλεση δημοσίων μεταφορών.

H εταιρία έχει διακριθεί, γιατί λειτουργεί με καθαρά ποιοτικά κριτήρια και σε άψογο επίπεδο επαγγελματισμού. Ειδικότερα εξασφαλίζει ταχεία, ασφαλή και αποτελεσματική μετακίνηση, διαθέτοντας ή επιλέγοντας κορυφαία αεροσκάφη νεότερης τεχνολογίας, έμπειρους χειριστές, εξειδικευμένο προσωπικό εδάφους και σύγχρονες εγκαταστάσεις συντήρησης.

Στο πελατολόγιό συγκαταλέγονται κορυφαία ονόματα του διεθνούς star-system, καθώς και ονόματα του ελληνικού και διεθνούς εφοπλιστικού χώρου, όπως ο Christiano Ronaldo (στην φωτογραφια), η Shakira, ο James Cameron, η Pamela Anderson, ο Brian Ferry, η Chloe Kardashian, ο Tom Hanks, ο Ron Dennis, ο Robert de Niro, κ.α

Η εταιρία πραγματοποιεί εμπορικές πτήσεις, σε καθημερινή βάση, σε όλους τους προορισμούς της Ελλάδος, αλλά και σε προορισμούς γειτονικών χωρών. Ακόμη, συνεργάζεται με εγχώριους και επιχειρηματικούς ομίλους του εξωτερικού, οι οποίοι δραστηριοποιούνται επιτυχώς στον τομέα του τουρισμού.
 
IFLY: Η εταιρία του Παραμυθιώτη Γεώργιου Βέρμπη που πρωτοπορεί στις VIP αερομεταφορές IFLY: Η εταιρία του Παραμυθιώτη Γεώργιου Βέρμπη που πρωτοπορεί στις VIP αερομεταφορές Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 29, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.