To Σούλι Παραμυθιάς για την κατασκευή των νέων αποδυτηρίων


 
 
Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς χαιρετίζει την έναρξη των εργασιών κατασκευής των νέων αποδυτηρίων στο δημοτικό γήπεδο Παραμυθιάς 49 Προκρίτων και ταυτόχρονα εκφράζει την ικανοποίησή του για την υλοποίηση, έστω και αργά, του παραπάνω σημαντικού για τον Δήμο Σουλίου αθλητικού έργου.

Επιτέλους ένα πάγιο και διαχρονικό αίτημα των τοπικών αθλητικών φορέων παίρνει σάρκα και οστά και το δημοτικό γήπεδο Παραμυθιάς θα αποκτήσει πλέον σύγχρονους, εύρυθμους, ασφαλείς και υγιεινούς αποδυτηριακούς χώρους.

Επιβεβαιώνεται έτσι επανειλημμένα ότι η συνεργασία της δημοτικής αρχής με τους τοπικούς φορείς και η ορθή αξιολόγηση και ιεράρχηση των αιτημάτων, όταν διαπνέονται από πνεύμα καλοπιστίας και αμοιβαιότητας, αποφέρουν θετικούς και αποτελεσματικούς καρπούς για τον τόπο.

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα αποπερατωθεί το εξελισσόμενο έργο και θα προγραμματιστούν τα επίσημα και καθιερωμένα εγκαίνιά του.
To Σούλι Παραμυθιάς για την κατασκευή των νέων αποδυτηρίων To Σούλι Παραμυθιάς για την κατασκευή των νέων αποδυτηρίων Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.