1ο Θερινό Σχολείο στον Δήμο Σουλίου



Ο Δήμος Σουλίου σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, το ΓΕΛ Παραμυθιάς και την Σχολική Σύμβουλου κα Σούλη διοργανώνουν στο Δήμο Σουλίου το 1ο Θερινό Σχολείο με τίτλο

'Φυσικές Επιστήμες στο σχολείο του αύριο στο Δήμο Σουλίου και στη Θεσπρωτία'

Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να εισαχθούν στον κόσμο της επιστήμης της φυσικής από Καθηγητές Πανεπιστημίου και διακεκριμένους ερευνητές.

Σκοπός του θερινού σχολείου είναι η διδασκαλία της φυσικής να καταστήσει τους μαθητές ικανούς να εκτιμούν το φυσικό κόσμο και να συμβάλλουν στη λήψη αποφάσεων σχετικών με τις μεταβολές, που η ανθρώπινη δραστηριότητα επιφέρει σε αυτόν, χρησιμοποιώντας την επιστημονική γνώση ,αναγνωρίζοντας ερωτήματα και εξάγοντας συμπεράσματα που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα.

Στόχος του Θερινού σχολείου είναι να μελετούν και να αξιολογούν τα δεδομένα που έχουν συλλέξει από την παρατήρηση την πειραματική διαδικασία, να χρησιμοποιούν την επιστημονική γνώση και μέθοδο καθώς και τις έννοιες που τις περιέχουν ,να εφαρμόζουν τις γνώσεις στις ανθρώπινες δραστηριότητες .

Το καλωσόρισμα του σχολείου θα γίνει την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016 στις 18.00 και η λήξη του θα γίνει την Δευτέρα στις 13.00 το μεσημέρι με την απονομή των Βεβαιώσεων παρακολούθησης.

Το Πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής:




1ο Θερινό Σχολείο στον Δήμο Σουλίου 1ο Θερινό Σχολείο στον Δήμο Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 29, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.