Εντοπίστηκε φυτώριο κάνναβης, αποτελούμενο από 381 δενδρύλλια



Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, εντοπίστηκε, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, σε δύσβατο και δασώδες σημείο στην ευρύτερη περιοχή της Πάργας Πρέβεζας, φυτώριο κάνναβης αποτελούμενο από τριακόσια ογδόντα ένα (381) δενδρύλλια, σε πρώιμη ανάπτυξη.

Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίστηκε στην παραπάνω περιοχή φυτώριο κάνναβης, αποτελούμενο από (381) δενδρύλλια, σε πρώιμη ανάπτυξη (ύψους από 10 έως 30 εκατοστά) και έτοιμα προς μεταφύτευση σε φυσικό περιβάλλον, τα οποία προχτές (11-08-2016) το πρωί κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν γεωργικά εργαλεία και αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια των φυτών κάνναβης.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν το φυτώριο.

Εντοπίστηκε φυτώριο κάνναβης, αποτελούμενο από 381 δενδρύλλια Εντοπίστηκε φυτώριο κάνναβης, αποτελούμενο από 381 δενδρύλλια Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Αυγούστου 13, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.