Σύλληψη λαθροδιακινητών στην Πέρδικα - Ανθρωποκυνηγητό σε στεριά και θάλασσα (+ΦΩΤΟ)


Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 38 και 48 ετών, προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. 
 
Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, προσωπικό του γραφείου Ασφαλείας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας εντόπισαν, στην περιοχή “ΑΡΙΛΛΑ” Πέρδικας Θεσπρωτίας, τον 38χρονο να μεταφέρει με Ι.Χ.Ε. όχημα επτά (07) αλλοδαπούς, με σκοπό να τους προωθήσει λάθρα στο εξωτερικό. 
 
 
 
Η μεταφορά επρόκειτο να πραγματοποιηθεί μέσω μηχανοκίνητου πολυεστερικού σκάφους, με κυβερνήτη τον 48χρονο, το οποίο προσπάθησε να διαφύγει κατά τη διάρκεια της επιχείρησης και ακινητοποιήθηκε έξωθεν του λιμένα Πέρδικας, με τη συνδρομή περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 
 
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν το εν λόγω όχημα και σκάφος.
Σύλληψη λαθροδιακινητών στην Πέρδικα - Ανθρωποκυνηγητό σε στεριά και θάλασσα (+ΦΩΤΟ) Σύλληψη λαθροδιακινητών στην Πέρδικα - Ανθρωποκυνηγητό σε στεριά και θάλασσα (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 02, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.