Βράβευση και σημαντική διάκριση του 3ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ)




Το 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας, συμμετείχε για 2η συνεχόμενη χρονιά στην πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία Open Discovery Space και στο Ευρωπαϊκό έργο Inspiring Science Education: Large Scale Implementation Scenarios to Mainstream eLearning in Science, Mathematics and Technology in Primary and Secondary Schools σχεδιάζοντας και πραγματοποιώντας καινοτόμες εκπαιδευτικές δραστηριότητες με την αξιοποίηση ψηφιακών μέσων και πηγών ηλεκτρονικής μάθησης. Την καθοδήγηση και υποστήριξη των δράσεων του πανευρωπαϊκού αυτού δικτύου έχει η Πρέσβειρα στην Ήπειρο κα Σούλη Αλεξάνδρα Σχολική Σύμβουλος Θετικών Επιστημών.

Το Σάββατο 5/11/2016 και στα πλαίσια του Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα: «Ένα ανοιχτό σχολείο σε μια ανοιχτή κοινωνία» - EDEN Open Classroom 2016: Open Schools for Open Societies, το 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας, ο Δ/ντής του Γ/σίου κ. Μητσιώνης Βασίλειος και η Φυσικός του σχολείου κ. Σιντόση Ουρανία βραβεύτηκαν για τις παραπάνω δραστηριότητες.

Το συνέδριο διοργάνωσε η Ελληνογερμανική Αγωγή (ΕΑ) σε συνεργασία με το πανευρωπαϊκό δίκτυο European Distance Learning Education (EDEN) και το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) και έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής Αγωγής στην Παλλήνη, από 4 έως 6 Νοεμβρίου 2016.

Επιπρόσθετα, στα πλαίσια του προγράμματος Inspiring Science Education, το 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας επιλέχθηκε κατόπιν αξιολόγησης ως ένα από τα 5 σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τα οποία επιβραβεύτηκαν για την επιτυχή συμμετοχή τους και στα οποία θα εγκατασταθεί εκπαιδευτικός σεισμογράφος, πετυχαίνοντας έτσι μια πολλή σημαντική διάκριση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους μαθητές-μαθήτριες που συμμετείχαν στις ειδικές εκπαιδευτικές διδασκαλίες, τους εμπλεκόμενους εκπαιδευτικούς καθώς και τη Σχολική Σύμβουλο ΦΕ κα Σούλη Αλεξάνδρα για την αμέριστη βοήθειά της
δηλώνοντας ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για παροχή γνώσεων υψηλού επιπέδου.

Ο Δ/ντης
Μητσιώνης Βασίλειος 


 
Βράβευση και σημαντική διάκριση του 3ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ) Βράβευση και σημαντική διάκριση του 3ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.