Κυρ. Μητσοτάκης από την Άρτα: "Στην κοινωνία υπάρχει μεγάλο κύμα αλλαγής" (+ΒΙΝΤΕΟ)





"Στην κοινωνία υπάρχει μεγάλο κύμα αλλαγής", τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης από την Άρτα, πρώτο σταθμό της περιοδείας που πραγματοποιεί από το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ήπειρο. "Οι πολιτικοί συσχετισμοί έχουν αλλάξει, οι πολίτες θέλουν μία κυβέρνηση που μπορεί να διαχειριστεί την οικονομία, αλλά και τα εθνικά θέματα", σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόσθεσε: "Σήμερα η χώρα χρειάζεται ελπίδα και αυτήν θα τη δώσει η ΝΔ λέγοντας την αλήθεια".

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε στα νέα γραφεία της ΝΟΔΕ της ΝΔ στην Άρτα ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε βέβαιος ότι ¨η κοινωνία επιβραβεύει το κόμμα του επειδή μιλά την γλώσσα της υπευθυνότητας" και επέκρινε για μία ακόμη φορά τον πρωθυπουργό για το πισωγύρισμα που υπήρξε στη χώρα κατά την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

"Άκουσα τον κ. Τσίπρα να μιλά στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και αφιέρωσε την ομιλία του σε προσωπική επίθεση σε μένα. Το καταλαβαίνω γιατί στην κοινωνία υπάρχει ένα μεγάλο κύμα αλλαγής. Είναι λογικό. Ο κ. Τσίπρας και Καμμένος εξαπάτησαν τους πολίτες", τόνισε και ζήτησε από τους πάντες να συγκρίνουν "πως είναι τα πράγματα σήμερα και πως ήταν πριν 2 χρόνια".
"Στην καλύτερη περίπτωση να πάμε εκεί που ήμασταν τότε", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η περιοδεία του προέδρου της ΝΔ συνεχίζεται στα Ιωάννινα όπου στις 19.30 θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση. 



Κυρ. Μητσοτάκης από την Άρτα: "Στην κοινωνία υπάρχει μεγάλο κύμα αλλαγής" (+ΒΙΝΤΕΟ) Κυρ. Μητσοτάκης από την Άρτα: "Στην κοινωνία υπάρχει μεγάλο κύμα αλλαγής" (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 25, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.