Ευχαριστήρια Επιστολή του Ηλία Αλεξίου




Συναδέλφισσες και συνάδελφοι εκπαιδευτικοί,

με την παρούσα επιστολή μου αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω στην εκπαιδευτική κοινότητα τις θερμές ευχαριστίες τόσο τις προσωπικές όσο και των συνυποψηφίων μου για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας και την προτίμησή σας τόσο στα ψηφοδέλτιά μας όσο και στα πρόσωπά μας, όπως αποτυπώθηκε στα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια στις 02/11/2016.

Θεωρώ μέγιστη τιμή την επιμονή που δείξατε στην ανάδειξη του ψηφοδελτίου μας, ως πρώτη δύναμη στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Θεσπρωτίας στα αποτελέσματα για όλα τα Υπηρεσιακά Συμβούλια (ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ και ΚΥΣΠΕ). Το γεγονός αυτό καταδεικνύει την αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης και εκτίμησης, που εκφράστηκε για άλλη μια φορά με τη διαχρονική ψήφο σας και αποτελεί για μένα και τους συνυποψηφίους μου βαθιά ηθική ικανοποίηση και ανταμοιβή.

Η επιτυχία μας στις πρόσφατες εκλογές είναι αποτέλεσμα τόσο της ομαδικής προσπάθειας των υποψηφίων όλων των ψηφοδελτίων μας όσο και του καθενός υποψηφίου ξεχωριστά, που με ήθος, διακριτικότητα και σεβασμό στην προσωπικότητα των εκατοντάδων συναδέλφων του εκλογικού σώματος διεξήγαμε έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα και τελικά φτάσαμε να δικαιωθούμε από το αποτέλεσμα.

Εκτός από τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψηφίους μου θέλω να απευθύνω και προσωπικά ευχαριστήρια σε όσους στήριξαν και βοήθησαν από την αρχή στην ανάδειξη των υποψηφιοτήτων μας χωρίς να διστάσουν να «εκτεθούν» δείχνοντας δημόσια την προτίμησή τους στα πρόσωπά μας, καθώς και στους δεκάδες συναδέλφους, που επέλεξαν τα ψηφοδέλτιά μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους αναδεικνύοντάς μας πρώτη δύναμη σε όλα τα υπηρεσιακά συμβούλια στη Θεσπρωτία.

Ιδιαίτερα η ανάδειξη της υποψηφιότητάς μου και η εκλογή μου στο ΠΥΣΠΕ Θεσπρωτίας για πρώτη φορά επιβεβαιώνει τη συμπαράστασή σας στο πρόσωπό μου και αυξάνει το αίσθημα ευθύνης που νιώθω απέναντί σας.

Η έγκυρη ενημέρωση και η ανιδιοτελής αρωγή σε κάθε συνάδελφο, αποτελεί για μένα όχι μόνο υπηρεσιακό καθήκον αλλά συνειδητή προσωπική επιλογή και πρωταρχικό στόχο στην υπαλληλική μου σταδιοδρομία. Με την ανάληψη των καθηκόντων μου και κατά τη διάρκεια της θητείας μου δεσμεύομαι να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επικρατήσει η ορθή εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας με αντικειμενικότητα και αμεροληψία καθώς και η διαφάνεια στη λήψη των αποφάσεων.

Το Υπηρεσιακό Συμβούλιο οφείλει να διασφαλίζει την ισότιμη πρόσβαση κάθε εκπαιδευτικού στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων του και κάθε εκπαιδευτικός πρέπει να αισθάνεται σίγουρος ότι θα τύχει της αποτελεσματικότερης και δικαιότερης αντιμετώπισης οποιουδήποτε ζητήματος τον απασχολεί.

Απέχοντας από κάθε υστερόβουλη πρακτική ή αλαζονική συμπεριφορά φιλοδοξώ να σταθώ δίπλα σας ως ευήκοος ακροατής των προβλημάτων σας προτείνοντας εφικτές λύσεις και εξαντλώντας τα νόμιμα πλαίσια και τις πεπερασμένες υπηρεσιακές δυνατότητες.

ΗΛΙΑΣ ΑΛΕΞΙΟΥ 
εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70 του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου,
νεοεκλεγείς αιρετός του ΠΥΣΠΕ Θεσπρωτίας για τη διετία 2017-2018 


Ευχαριστήρια Επιστολή του Ηλία Αλεξίου Ευχαριστήρια Επιστολή του Ηλία Αλεξίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 14, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.