Συνεδριάζει την Παρασκευή η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ηπείρου





Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11.00 μ.μ. συνεδριάζει η Επιτροπή Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Επικύρωση αποφάσεων 7ου /2016 Πρακτικού της Συνεδριάσεων της Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Περιφέρειας Ηπείρου.

1) Έγκριση για την υποβολή προτάσεων της Περιφέρειας Ηπείρου στο Ευρωπαϊκό Διασυνοριακό Πρόγραμμα GREECE – ΙΤΑΛΙΑ 2014-2020 (ordinary).

2) Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου/ Π.Ε. Ιωαννίνων, Αγαθοεργών καταστημάτων Ιωαννίνων και του Δήμου Ιωαννιτών για την υλοποίηση του έργου με τίτλο:«Ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου και εκσυγχρονισμός εσωτερικών υποδομών στην Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία», συνολικού προϋπολογισμού 1.300.000,00 € (με ΦΠΑ), και ορισμό ενός (1) μέλους με τον αναπληρωτή του από την Περιφέρεια Ηπείρου για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης του έργου

3) Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου/Π.Ε. Πρέβεζας και του Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης - Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας , του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και της Ιεράς Μητρόπολης Νικοπόλεως & Πρεβέζης για την υλοποίηση του έργου: «ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΥΝΗΤΙΚΩΣ ΤΟΞΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΦΥΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ΚΟΛΠΟ (Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2016-2017» προϋπολογισμού 4.500,00 Ευρώ € (με ΦΠΑ) και ορισμό τριών (3) μελών από την Περιφέρεια Ηπείρου/Π.Ε. Πρέβεζας, με τους αναπληρωτές τους, για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης του έργου.

4) Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής, μεταξύ Περιφέρειας Ηπείρου και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ( Ε,Μ.Π.) για την υλοποίηση του έργου: «Επιστημονική υποστήριξη από το Μετσόβιο Κέντρο Διεπιστημονικής Έρευνας σχετικά με την έρευνα των αναπτυξιακών προοπτικών των ορεινών και ημι-ορεινών περιοχών της Περιφέρειας Ηπείρου», προϋπολογισμού 117.800,00 € (με ΦΠΑ), και ορισμό (2) δύο μελών από την Περιφέρεια Ηπείρου με τους αναπληρωτές τους για την Κοινή Επιτροπή παρακολούθησης.

5) Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής, μεταξύ Περιφέρειας Ηπείρου και του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕ.Θ.Ε.Α )για την υλοποίηση του έργου: «Λειτουργία μονάδων του ΚΕ.Θ.Ε.Α για την εφαρμογή των προγραμμάτων αρμοδιότητάς της Περιφέρειας Ηπείρου », προϋπολογισμού 25.000,00 € (με ΦΠΑ), και ορισμό (2) δύο μελών από την Περιφέρεια Ηπείρου με τους αναπληρωτές τους για την Κοινή Επιτροπή παρακολούθησης

6) Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής, μεταξύ Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ζαγορίου για την υλοποίηση του έργου: «Λειτουργικές δαπάνες λαογραφικού Μουσείου Αγαπίου Τόλη για τα έτη 2016-2017», προϋπολογισμού 10.000,00 ε με ΦΠΑ

7) Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής, μεταξύ Περιφέρειας Ηπείρου και του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων (Π.Ε.Α.Κ.Ι.) για την υλοποίηση του έργου:«Προμήθεια καθισμάτων για το εθνικό στάδιο «Ζωσιμάδες», προϋπολογισμού 20.000,00 € και ορισμό (2) δύο εκπροσώπων με τους αναπληρωτές τους από την Περιφέρεια Ηπείρου για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.

8) Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής, μεταξύ Περιφέρειας Ηπείρου/ Π.Ε. Πρέβεζας και του Δήμου Πρέβεζας για την υλοποίηση του έργου:«Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στο Δ.Δ. Μχαλιτσίου», προϋπολογισμού 12.000,00 € και ορισμό (2) δύο εκπροσώπων με τους αναπληρωτές τους από την Περιφέρεια Ηπείρου / Π.Ε. Πρέβεζας για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.

9) Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής, μεταξύ Περιφέρειας Ηπείρου/ Π.Ε. Πρέβεζας και του Δήμου Πρέβεζας για την υλοποίηση του έργου:«Επισκευή κτιρίου στέγασης Χορωδίας Πρέβεζας», προϋπολογισμού 8.000,00 € και ορισμό (1) ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του από την Περιφέρεια Ηπείρου/ Π.Ε. Πρέβεζας για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.

10) Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής, μεταξύ Περιφέρειας Ηπείρου/ Π.Ε. Πρέβεζας και του Δήμου Πρέβεζας για την υλοποίηση του έργου:«Επισκευή και συντήρηση κλειστού Γυμναστηρίου Πρέβεζας», προϋπολογισμού 8.000,00 € και ορισμό (1) ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του από την Περιφέρεια Ηπείρου/ Π.Ε. Πρέβεζας για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.

11) Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου της φακέλου Μελέτης Περιβαλλοντικών όρων (Μ.Π.Ε.) και έναρξη διαδικασίας διαβούλευσης επί της Μ.Π.Ε. του έργου (υποκατηγορία Α2,ομάδα 5η, α/α 3), που αφορά λατομείο ασβεστολιθικών πλακών , στη θέση «Ακρινή Τζούμα», της Τ.Κ. Πιστιανών, του Δήμου Αρταίων, Π. Ε. Άρτας». Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου ή της δραστηριότητας είναι η εταιρεία : «ΠΕΤΡΑ Α.Β.Ε.Ε.- ΕΞΟΡΥΞΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΩΝ» εισήγηση Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Π.Η.).

12) Γνωμοδότηση , επί του περιεχομένου της φακέλου Μελέτης Περιβαλλοντικών όρων (Μ.Π.Ε.) και έναρξη διαδικασίας διαβούλευσης επί της Μ.Π.Ε. του έργου (υποκατηγορία Α2,ομάδα 5η, α/α 3), που αφορά λατομείο ασβεστολιθικών πλακών , στη θέση «Ακρινή Τζούμα», της Τ.Κ. Πιστιανών, του Δήμου Αρταίων, Π. Ε. Άρτας». Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου ή της δραστηριότητας είναι ο Ναπολέων Ράπτης.(εισήγηση Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Π.Η.).




Συνεδριάζει την Παρασκευή η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ηπείρου  Συνεδριάζει την Παρασκευή η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.