Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας καταγγέλει τη Σχολική Επιτροπή​ της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας


Η Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσπρωτίας εκφράζει την κατηγορηματική του αντίθεση στην απόφαση της Σχολικής Επιτροπής​ της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας βάση της οποίας ένα σημαντικό ποσό, άνω των τεσσάρων χιλιάδων ευρώ, θα δοθεί σε ιδιώτη επιχειρηματία για τη συμβολή του στην υλοποίηση προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής. 
Θυμίζουμε ότι τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων (θέρμανση, γραφική ύλη κτλ.) και στοιχειωδώς ανταποκρίνονται σ’ αυτό. 
Η υλοποίηση προγραμμάτων Κυκλοφοριακής Αγωγής για τους μαθητές μας είναι απαραίτητη και μπορεί να πραγματοποιηθεί από τη Διεύθυνση Π.Ε. Θεσπρωτίας (σύλλογοι διδασκόντων, τμήμα σχολικών δραστηριοτήτων), σε συνεργασία με την Τροχαία Θεσπρωτίας, τον Δήμο Ηγουμενίτσας (π.χ. επαναλειτουργία του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής) όπως πολλές φορές στο παρελθόν έχει συμβεί. 
Ζητούμε να ανακληθεί η σχετική απόφαση της σχολικής επιτροπής και το πρόγραμμα να υλοποιηθεί όπως αναφέρουμε παραπάνω. 


 
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας καταγγέλει τη Σχολική Επιτροπή​ της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας καταγγέλει τη Σχολική Επιτροπή​ της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2016 Rating: 5

Σελίδες