Στη έκθεση τροφίμων και γαστρονομίας Food and Life στο Μόναχο συμμετέχει η Περιφερεια ΗΠΕΙΡΟΥ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)



Η Περιφέρεια Ηπείρου συμμετέχει στην έκθεση «ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ» που διοργανώνεται στο Μόναχο της Γερμανίας.
Από 23 Νοεμβρίου μέχρι 27 Νοεμβρίου 2016, περισσότεροι από 135.000 ενδιαφερόμενοι και επισκέπτες – καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν λαχταριστές γαστρονομικές σπεσιαλιτέ από ολόκληρη την Ευρώπη. 

Η έκθεση, που αφορά παραγωγούς και εμπόρους παραδοσιακών και ποιοτικών τροφίμων και ποτών, διοργανώνεται στο πλαίσιο της έκθεσης FOOD & LIFE. 

Πρόκειται για μια έκθεση προβολής της γαστρονομίας της ελληνικής περιφέρειας. 

Σκοπός της είναι η ευρεία προβολή των περιοχών και των προϊόντων που παράγονται, με ειδικές αναφορές στην ελληνική κουζίνα. 

Μέσω της έκθεσης οι παραγωγοί που συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν b2b συναντήσεις με μεγάλες επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες, με σκοπό την ανάπτυξη και την βελτίωση των καναλιών διανομής των προϊόντων τους. 

Δημιουργία trailer: Τμήμα Τουρισμού Περιφέρειας Ηπείρου:


Στη έκθεση τροφίμων και γαστρονομίας Food and Life στο Μόναχο συμμετέχει η Περιφερεια ΗΠΕΙΡΟΥ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Στη έκθεση τροφίμων και γαστρονομίας Food and Life στο Μόναχο συμμετέχει η Περιφερεια ΗΠΕΙΡΟΥ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 26, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.