Μάλλον έπιασε τόπο η παρέμβασή μας για το Οφθαλμολογικό - Του Πέτρου Μίντζα




Με χαρά και ανακούφιση διάβασαν πολλοί υπερήλικες Θεσπρωτοί, την απάντηση του διοικητή του νοσοκομείου Φιλιατών, στο άρθρο μου αναφορικά με τη λειτουργία του οφθαλμολογικού τμήματος. 

Ο κ. διοικητής στην απάντησή του με αφορμή την παρέμβασή μου, διαβεβαιώνει τους Θεσπρωτούς πως το Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου έχει προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να προμηθευτεί το νοσηλευτικό ίδρυμα τον απαραίτητο σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό του οφθαλμολογικού τμήματος και τις επόμενες εβδομάδες θα είναι όλα έτοιμα για να προκηρυχθούν οι διαγωνισμοί αγοράς. 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. διοικητή για την καλοσύνη που είχε- έστω και καθυστερημένα- να ενημερώσει τους υπέργηρους συντοπίτες μας που υφίστανται μία απίστευτη ταλαιπωρία, ότι η οδύσσειά τους σε λίγους μήνες θα λάβει τέλος. Δεν αντιλαμβανόμαστε, όμως, γιατί εθίγη ο κ. διοικητής και που είδε τις "αιχμές" για το πρόσωπό του. 

Γι΄ αυτό και εμείς τις αντιπαρερχόμαστε, αφού οι διοικητές έρχονται και παρέρχονται, αλλά το Νοσοκομείο θα είναι πάντα εκεί. 

 Και εμάς αυτό μας ενδιαφέρει. 

Και όταν με το καλό δοθεί η δέουσα λύση για να ενισχυθούν οι υπηρεσίες του οφθαλμολογικού τμήματος και σταματήσει η οικονομική αφαίμαξη και η ταλαιπωρία των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας. 

Εδώ είμαστε για να χειροκροτήσουμε τη θετική εξέλιξη και να συγχαρούμε και τον κ. διοικητή στο μέτρο που θα συμβάλει. 

Έως τότε, ας μας επιτρέψει να επιφυλασσόμαστε... 

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
Πέτρος Μίντζας


 
Μάλλον έπιασε τόπο η παρέμβασή μας για το Οφθαλμολογικό - Του Πέτρου Μίντζα Μάλλον έπιασε τόπο η παρέμβασή μας για το Οφθαλμολογικό - Του Πέτρου Μίντζα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 15, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.