Οι εργαζόμενοι στα ΚΗΦΗ Κεστρίνης, που παραμένουν για μήνες απλήρωτοι, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα (+ΦΩΤΟ)Οι εργαζόμενοι στα ΚΗΦΗ Κεστρίνης,  έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στην έδρα της δομής στην Κεστρίνη Φιλιατών.

Το παρών έδωσαν ο Εφημέριος του χωριού π. Μάκος Ηλίας, ο πρώην Αντιδήμαρχος Φιλιατών Γκίκας Θωμάς, ο Πρόεδρος της Τ.Κ Κεστρίνης Κίτσιος Χρήστος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Φιλιατών Κολιομίχος Σπυρίδων, οι εργαζόμενοι καθώς και είκοσι τρεις (23) ωφελούμενοι της Δομής.
 

Οι εργαζόμενοι ευχαριστούν την κ. Βέτα Σακαλόγλου-Ντίνη για την ευγενική χορηγία της (παρασκευή εδέσματος).
Αξίζει να σημειώσουμε την αποδοχή και την αγάπη που δείχνουν οι ηλικιωμένοι που συμμετέχουν στην δομή, προς το πρόσωπο των εργαζομένων οι οποίοι ανταπεξέρχονται στις καθημερινές υποχρεώσεις του, παρότι παραμένουν εδώ και 24 μήνες απλήρωτοι.


Οι εργαζόμενοι στα ΚΗΦΗ Κεστρίνης, που παραμένουν για μήνες απλήρωτοι, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα (+ΦΩΤΟ) Οι εργαζόμενοι στα ΚΗΦΗ Κεστρίνης, που παραμένουν για μήνες απλήρωτοι, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017 Rating: 5
Από το Blogger.