Ποιος οργάνωσε τη γιορτή του ΠΑΚΠΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας;



Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος και ο Πρόεδρος του ΠΑΚΠΠΟ Γεράσιμος Φουσέκης, νομιμοποίησαν με την παρουσία τους, ύποπτη (;), ως προς την οικονομική διαχείριση,  εκδήλωση κοπής πίτας των εργαζομένων, όπου διακινήθηκε ποσό άνω των 5000 ευρώ.

Από ότι μαθαίνουμε λοιπόν, ένας εργαζόμενος στο ΠΑΚΠΠΟ οργάνωσε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, εκδήλωση για τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων, σε κέντρο διασκέδασης της πόλης και με τη συνοδεία ορχήστρας.


Μάλιστα εξέδωσε 300 περίπου προσκλήσεις των 13 Ευρώ η κάθε μία, ενώ κυκλοφόρησε και 1500 περίπου λαχνούς προς 1 ευρώ ο καθένας, για κλήρωση που θα γινόταν με δώρα που προσέφεραν έμποροι της Πόλης μας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ΔΕΝ υπάρχει νόμιμος ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΠΑΚΠΠΟ .

Ποιος λοιπόν οργάνωσε και διαχειρίστηκε το ποσό των 5000 ευρώ που συγκεντρώθηκε από τις προσκλήσεις και τους λαχνούς ; 
Ποιο ήταν το κόστος της εκδήλωσης και με ποιανού απόφαση νομιμοποιήθηκε;
Ποιος κάλεσε τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του ΠΑΚΠΠΟ και μόνο τους φιλικά προσκείμενους στη Διοίκηση του ΔΣ του ΠΑΚΠΠΟ Δημοτικούς Συμβούλους της συμπολίτευσης, χωρίς να καλέσει κανένα Δημοτικό Σύμβουλο από την Αντιπολίτευση


 
Ποιος οργάνωσε τη γιορτή του ΠΑΚΠΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας; Ποιος οργάνωσε τη γιορτή του ΠΑΚΠΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας; Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 13, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.