Πρόεδρος ΑΡΩΓΗΣ δήμου Σουλίου: Να μην υποσκάπτουμε το έργο με υποβολιμαία και απαξιωτικά κείμενα προς τους εργαζόμενους




Ο Δήμος μας, στην προσπάθειά του να επιτελέσει όσο αρτιότερα γίνεται το κοινωνικό του έργο και με πλήρη επίγνωση των ευθυνών του απέναντι στην οικογένεια κάθε πολίτη, έχει αγκαλιάσει με ιδιαίτερη αγάπη το θεσμό της προσχολικής αγωγής. To Ν.Π.Δ.Δ.¨Αρωγή του Δήμου περιλαμβάνει το τμήμα προσχολικής αγωγής των παιδικών σταθμών, που αναμφίβολα αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές αρμοδιότητες του Δήμου μας.

Η Διοίκηση του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου < ΑΡΩΓΗ > του Δήμου Σουλίου, πιστή στην εφαρμογή του πρότυπου κανονισμού λειτουργίας των παιδικών σταθμών και σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους γονείς παρέχει προσχολική αγωγή σύμφωνα με σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα στην οποία δίνεται ιδιαίτερη έμφαση και βαρύτητα στην σωστή ανάπτυξη , φροντίδα και υγιεινή διατροφή των παιδιών καθώς και στην ασφαλή φύλαξή τους

Με βάση λοιπόν αυτή την αρμονική συνεργασία έχει επιτευχθεί η εύρυθμη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Σουλίου, όπου πρωτίστως λαμβάνονται υπόψη οι ανάγκες των παιδιών και δίνεται προτεραιότητα στον εποικοδομητικό διάλογο με τους γονείς. Οι παιδικοί μας σταθμοί φιλοξενούν νήπια σε ημερήσια βάση, εξασφαλίζοντας δωρεάν φοίτηση και δωρεάν σίτιση σε όλα τα νήπια του Δήμου μας.(ωφελούμενα προγράμματος ΕΣΠΑ και μη) τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Αγαπητοί συμπολίτες Χρέος όλων μας είναι να αγκαλιάσουμε και όχι να στραγκαλίσουμε την λειτουργία των παιδικών σταθμών.

Όχι να υποσκάπτουμε το σημαντικό έργο που συντελείται σε αυτά με υποβολιμαία και απαξιωτικά κείμενα προς τους εργαζόμενους και που υποκρύπτουν προσωπικές σκοπιμότητες και μόνο και που τελικά επιφέρουν την οπισθοδρόμηση.

Να αγκαλιάσουμε τα παιδιά μας ….το μέλλον του Δήμου μας.

Σκοπός μας ας είναι η πνευματική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών της προσχολικής ηλικίας, παρέχοντας σε αυτά υπηρεσίες διαπαιδαγώγησης, ψυχαγωγίας και δωρεάν διατροφής. 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ.
Δημητρίου Δημήτριος


 
Πρόεδρος ΑΡΩΓΗΣ δήμου Σουλίου: Να μην υποσκάπτουμε το έργο με υποβολιμαία και απαξιωτικά κείμενα προς τους εργαζόμενους Πρόεδρος ΑΡΩΓΗΣ δήμου Σουλίου: Να μην υποσκάπτουμε το έργο με υποβολιμαία και απαξιωτικά κείμενα προς τους εργαζόμενους Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 14, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.